Bemutatkozott a Desperados III gyűjtői kiadása

2020. április 15.
8.3681
Maniac profilja, adatai
Maniac
A THQ Nordic bemutatta a Desperados III régóta várt gyűjtői kiadását, így megtudtuk, hogy mit kaphatnak azok, akik hajlandóak legalább 110 eurót kiadni ezért a csomagért, ami jelenleg testvérek között is közel 40 ezer forintnak megfelelő összeg.
Advertisement

A Desperados III Collector's Edition névre keresztelt pakkban összesen öt darab, egyenként körülbelül 16 centiméteres aranyszínű figurát találunk majd a játékból, melyek önmagukban is szépek lesznek, de feltehetjük majd őket egy hasonló színben pompázó zenedobozra, ami a játék zenéjének néhány dallamát adja elő, miközben forgatja a szereplők mását.

Ezen felül a csomagban találunk majd egy művészeti könyvet, egy zenei CD-t, nyolc darab képeslapot, valamint digitális tartalomként a három extra küldetést felvonultató Season Pass-t. A játék és a gyűjtői csomag valamikor 2020-ban érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Nézd nagyban ezt a videót!Advertisement
3 hozzászólás

VaPe

11 hónapja, 2 hete és 1 napja

***** drága, mondjuk ki.

válasz erre

petrovicsz

11 hónapja, 2 hete és 1 napja

Korrekt csomag, csak nem ennyiért.

válasz erre

totyak

11 hónapja, 2 hete és 1 napja

Basszus, egyre drágábban ezek a gyűjtői tartalmak. És ez még nem is egy hű de top cím. Mennyibe fog kerülni egy igazán ütős játék gyűjtői csomagja? eddig sem voltak olcsók, most meg rohamosan romlik a forint is.

válasz erre
Desperados III
13.699 Ft-tól
kövesd a játékot!
Advertisement
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

M.O.R.P.H. profiljaleventecos profiljamarco profilja