Bemutatkoztak a Death Stranding hivatalos dobozképei

2019. július 21.
3.2381
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Comic-Con alkalmával Hideo Kojima újdonságáról, a Death Strandingről is kiderült egy "aprócska" részlet, ami bár nem magát a szoftvert érinti fajsúlyosan, azonban a lemezgyűjtők számára fontos aspektus lesz.

Egészen pontosan a Death Stranding dobozképéről van szó, amiről most hivatalosan is lerántották a leplet. Vélhetően senki nem arra számított, hogy majd a dobozkép alapján azonnal megvilágosodunk a játék teljes egészével kapcsolatban, azonban mindenféleképp jó tudni, hogy milyen grafika fog ránk visszaköszönni a borítókról.

Természetesen semmi extra, mindössze egy roppant ütős kompozíció, amit szinte teljes egészében a főszereplő, a Norman Reedus által megformált Sam borít be. Ha már a játék kapcsán nem is, úgy fest, a borító esetében Kojima a minimalizmusra törekedett, és bizony roppant jól működik ez a koncepció.

Bemutatkoztak a Death Stranding hivatalos dobozképei - 1. kép

A képen a bal oldalt látható ábra a játék alap kiadásának borítója, míg a jobb oldali a steelbook kiadáson fog tetszelegni.
7 hozzászólás

totyak

9 hónapja, 4 napja

Eddig sem rejtettem nagyon véka alá, hogy nincs nagy véleményem Kojimaról és erre egy kis teáskanállal még ez a borító is rátesz. Nagyon muszáj volt ráírni a borítóra, hogy "A Hideo Kojima game"? Mintha csak ő készítette volna egyedül. Nem rémlik, hogy ilyen megoldással nagyon sűrűn találkoznék, sőt, egyetlen eset sem rémlik, bár nem kizárt, hogy volt. A stúdió neve természetesen legyen ott, még ha nemes egyszerűséggel és némi nagyképűséggel az is szimplán Kojima Productions.

válasz erre

WarriorAutobot

9 hónapja, 4 napja

Nekem olyan sima hétköznapi mind a kettő.

válasz erre

Patrik94

9 hónapja, 5 napja

Steelbook nem rossz.

válasz erre

Starjumper

9 hónapja, 5 napja

Tommy írta:
Bizony.
Hát ez szomorú..

válasz erre

zender

9 hónapja, 5 napja

Csinos mindkettő, a jobb oldali keményebb.

válasz erre

Tommy

9 hónapja, 5 napja

Starjumper írta:
PS exklúzív lesz?
Bizony.

válasz erre

Starjumper

9 hónapja, 5 napja

PS exklúzív lesz?

válasz erre
Death Stranding
18.888 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljagery1113 profilja