Bemutatkozott a Call of Duty: Infinite Warfare - Retribution DLC

2017. szeptember 06.
4.3941
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár a Call of Duty WWII miatt már a kutyát sem érdekli, az Activision azért még lefutja a kötelező köröket a Call of Duty: Infinite Warfare-ral, így bemutatták a játék legújabb, Retribution címre keresztelt DLC csomagját.
 

A negyedik és egyben utolsó bővítmény annyi meglepetést tartogat, mint a FIFA-sorozat egy-egy aktuális epizódja - értsd: semmit -, ezáltal találunk majd benne négy új pályát, amelyek Altitude, Depot 22, Carnage és Heartland névre hallgatnak, melyek közül utóbbi a jól megszokott módon egy korábbi rész, a Call of Duty: Ghosts kedvelt csataterének, a Warhawk-nak a feldolgozása lesz.

Az új helyszíneken felül The Beast from Beyond név alatt kapunk egy új zombis pályát is, amelyben a jól ismert karakterek, név szerint Poindexter, AJ, Andre és Sally oldalán egy jeges bolygón található katonai állomáson hadakozhatunk az élőhalottakkal.

A Call of Duty: Infinite Warfare - Retribution DLC szokás szerint PS4-re érkezik először, így napra pontosan szeptember 12-én, míg a többi platformra egy hónappal később számíthatunk a megjelenésére.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Mordorer

7 hónapja,

Nem olyan rossz DLC ez. Más játéknál ez már kimaxolás lenne.

válasz erre

totyak

7 hónapja,

Pont kérdezni akartam, hogy WWII mellett még hogyhogy ehhez is jön valami, de a hír első mondata mindent elmondott

válasz erre

kpal

7 hónapja,

Van ebbe még potencial bőven .

válasz erre
Call of Duty: Infinite Warfare
14.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljaHellblade profiljaReichert Viktor profiljagery1113 profiljaturatur profiljaHellblade profiljaXelosz profiljaGargameth profilja