Bemutatkozott a Call of Duty: Black Ops 4 zombis gyűjtői kiadása, amihez trailer is járt

2018. július 20.
1.8621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Igencsak aktív az idei San Diego Comic Con-on az Activision és a Treyarch a Call of Duty: Black Ops 4 kapcsán, a helyszínen ugyanis bemutatták a játék zombis gyűjtői kiadását, mely Mystery Box Edition név alatt kerülhet majd fel a boltok polcaira.

A kifejezetten a Zombies játékmód kedvelőinek megálmodott csomag rengeteg extrát tartogat a rajongóknak, így nem elég, hogy az egész pakk egy hihetetlenül látványos dobozkában kap helyet, abban találni fogunk három litográfiát, 10 Specialist felvarrót, egy Call of Duty: Zombies képregényt, kitűzőket, egy 1000 darabos kirakót, egy fémdobozt, valamint egy kapcsolódó mintával ellátott popsocketet, ami a világ legböszmébb találmányaként telefonunk hátlapjára ragasztva papíron jobb fogást kínál a készüléknek.

A kézzel fogható extrák mellett a Call of Duty: Black Ops 4 Mystery Box Edition természetesen rengeteg digitális extrát is tartogat majd számunkra, ezáltal a komplett Black Ops Pass-t, benne négy exkluzív Blackout karakterrel, 12 multis pályával és 4 új zombis élménnyel a főszerepben.

Bemutatkozott a Call of Duty: Black Ops 4 zombis gyűjtői kiadása, amihez trailer is járt - 2. kép

Bár önmagában már ez a csomag is hírértéket képviselt volna, azonban az illetékesek nem érték be ennyivel, és az esemény részeként egy friss trailert is bemutattak a játékról, egészen pontosan a Call of Duty: Black Ops 4 Zombies egyik kampányáról, a Blood of the Dead-ről.

A felvétel a kérdéses sztoriszál nyitójelenetét ismerteti meg velünk, méghozzá olyan, a korábbi részekből ismert arcokkal a főszerepben, mint Richtofen, Takeo, Dempsy és Nikolai, akik a hírhedt Alcatrazban szállnak szembe az élőhalottakkal.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

Reeper

2 éve, 4 hónapja és 15 napja

Az a nagy doboz nagyon komoly.

válasz erre

Hentes

2 éve, 4 hónapja és 17 napja

Na ez ***** jó!

válasz erre
Call of Duty: Black Ops 4
16.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
Minden hír, videó és cikk
Comic Con 2018
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaSándorkolbász profiljaManiac profiljadarkomen profiljaMarduk profiljarDAVE profilja