Bemutatkozott a Biomutant, az egykori Just Cause és Mad Max alkotóinak új játéka

2017. augusztus 21.
4.2641
Maniac profilja, adatai
Maniac
Miután korábban többször is kiszivárgott, a THQ Nordic csapata hivatalosan is lerántotta a leplet az Experiment 101, avagy az egykori Mad Max és Just Cause alkotóinak új játékáról, amely Biomutant címmel készül PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is.

A játék a fejlesztők leírása szerint egy poszt-apokaliptikus kung-fu akció-RPG lesz, amelyben emberek helyett állatszerű teremtményeket irányíthatunk majd, egyfajta mutánsokat, akikkel valós idejű közelharcok és lövöldözések részeseivé válhatunk.

A Biomutant teljesen nyitott világú alkotás lesz, amelyben a karakterfejlesztés, a képességek és az utazás ugyanolyan fontos szerepet játszanak majd, utóbbit pedig gyalogszerrel, mechákkal, hőlégballonokkal, jetskikkel és UFO-kkal egyaránt kivitelezhetünk.

A Biomutant érdekessége az lesz még, hogy teljes egészében testre szabhatjuk benne karakterünket a kapcsolódó mutációs rendszerrel, de szerepet kap benne a craftolás is, az elhangzottakat pedig egy csodálatos, színes és vibráló világ, valamint egy átfogó sztori fogja közre.

Hogy miként néz majd ki mindez a gyakorlatban, azt az alábbi videón magatok is megtekinthetitek már, de előbb időzzetek még el a gyűjtői kiadáson, amely 120 dollárba kerül, az alapjáték mellett pedig egy posztert, egy figurát és a hivatalos zenei anyagot tartalmazza majd külön CD-n.

Bemutatkozott a Biomutant, az egykori Just Cause és Mad Max alkotóinak új játéka - 2. kép


Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

RyutheStaR

10 hónapja, 3 hete és 2 napja

Nagyon várós!

válasz erre

rDAVE

10 hónapja, 3 hete és 3 napja

Király!

válasz erre

totyak

10 hónapja, 3 hete és 3 napja

Roppant látványos trailer. Arról a szöcskéről Pinokkio jut eszembe

válasz erre

Ronalddo

10 hónapja, 3 hete és 3 napja

Ó yesssssss

válasz erre
Biomutant
nincs ár
kövesd a játékot!

 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2017
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljagery1113 profiljaLaci721 profiljaImperator profilja