Bemutatkozik az AOsphere

2008. november 08.
2.2351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Meglehetősen kevés információt, és még kevesebb látványanyagot csepegtettek eddig a köznép elé az AOsphere fejlesztői.

Aminek nem igazán értjük az okát, hiszen egy meglehetősen érdekesnek ígérkező kalandjátékról van szó. Pontosabban kalandjátékokról, ugyanis az Identifiction (a produktum felett bábáskodó brigád) úgy döntött, hogy epizodikus formában tálalja gyermekét. Ez a megoldás továbbra is erősen ingoványos talajú, hiszen akár be is válhat, mint a Sam and Max esetén, de ha sokáig pepecselnek egy-egy új résszel, akkor a nép haragja - ellentétben a pénztárcájuk tartalmával - a készítőkre zúdul.

A történet a 21. század végén veszi kezdetét, amikor a Föld erőforrásai rohamosan merülnek ki. Nincs más lehetőség, mint találni valahol az univerzumban egy lakható bolygót. Már számos felfedezőút indult a mélyűrbe, de egyik sem hozott igazi eredményt. Egészen az Icarus projektig, amelyhez a Föld legjobbjait toborozták össze. Hosszú, 22 évig tartó utazás után találnak is egy megfelelőnek tűnő planétát, az AO-t, de a bonyodalmak csak ekkor indulnak be igazán. A sztori, az ígéretek szerint, számos kérdést felvet majd, többek között a tudomány, szabadság, másság és az emberi faj jövőjének témaköreiből.

A játékmenet a hagyományos, point & click sémára épül. Három karaktert irányíthatunk, a goromba Sydet, a briliáns pszichológus Kevát, és a kalandor típusú Milest, akikkel bejárjuk AO világát.

Az Identifiction 24 részesre tervezi a játékot, de ha nagyot kaszálnak vele, akkor a folytatás ötletén is elgondolkodnak. Az egyes epizódok hetente követik egymást, és nagy részük a filmsorozatokban megszokott cliffhangerekkel zárul, biztosítva az alaphangot a következő adaghoz. Ha tudják tartani ezt az ütemet, akkor szép jövő várhat az AOsphere-re. Már csak az a kérdés, hogy mikor is kapjuk meg mindezt. Ha minden klappolt volna, akkor október 15-én, azonban a csapat úgy döntött, hogy átteszi 2009. januárjára a start időpontját.
Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
1 hozzászólás

Shade

12 éve, 1 hónapja és 1 napja

Jólkezdődött de egyre roszab lett a videó végefelé közeledve.

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaWickedSick profilja