Bemutatkozik a Magicka

2009. október 06.
2.3621
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A svéd Arrowhead Game Studios kis csapata büszkén jelentette be a mai napon új projektjét, amely a Magicka névre lett keresztelve, és első ránézésre egy egyszerű Diablo klónnak tűnik.

Az igazságtól ez a megállapítás nem is áll túl messze, azonban a koncepció miatt érdemes kicsit közelebbről is megismerkedni a játékkal. A Magicka stílusa a "Diablo klón" jelzőből már kitalálható volt, tehát egy igazi hack n slash programmal van dolgunk, amolyan kalandos szerepjátékkal, amelyet egy erős történeti vonal kíván összefűzni.

Hogy ez a sztori pontosan mi lesz, sajnos még nem tudjuk, azt viszont már igen, hogy a főszerep a varázslásé lesz, méghozzá olyannyira, hogy hősünk is egy ősi varázslórend tagja, aki szépen fokozatosan tanulja meg, és valós időben alkalmazza, kombinálja varázslatait az ellenfelekkel szemben. Rengeteg mágikus képesség állítható majd szolgálatba, és a fejlesztők szerint minden egyes ellenséghez más és más praktika szükségeltetik.

Az alkotásban mindemellett 15 hatalmas szint, és 9 különböző környezet várja a játékosokat, akik nem csak önmagukkal, hanem barátaikkal karöltve is nekiindulhatnak a kihívásoknak, hiszen a Magicka támogatni fogja a kooperatív küzdelmeket, ráadásul több játékmód között is válogathatunk majd, ahol akár 4 ismerősünkkel indulhatunk neki a megmérettetéseknek. Érdekesség még, hogy a program eredetileg kétdimenziós formában készült volna el, de a mögöttesek menet közben változtattak elképzelésükön, és teljes három dimenzióban tálalják majd nekünk produkciójukat.

Az alkotás az illetékesek szerint kizárólag digitális úton lesz elérhető, méghozzá Xbox 360 és PC platformokon, megjelenésére pedig valamikor a jövő esztendőben, vagyis 2010-ben számíthatunk. Ha a fent leírtakat szeretnéd esetleg a gyakorlatban is megtekinteni, akkor még várj néhány percet, hiszen a Magicka egy debütáló trailerrel megspékelve került bejelentésre, amelyet természetesen mi elhoztunk neked, így ha kíváncsi vagy rá, csak egyetlen kattintásra vagy tőle.

#tv#
Magicka névre lett keresztelve, és első ránézésre egy egyszerű Diablo klónnak tűnik.'>
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 17 napja

Erről a játékról én miért nem hallottam? Egész tetszetős darab mosolygó smiley

válasz erre
Magicka
2.700 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaKisember001 profiljamarco profilja