Bemutatkozik a Chrome Engine 4

2009. július 06.
3.1761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Szeretjük a grafikus technikai demonstrációkat, de az azokban látott, valamint az adott korban szédületesnek látszó effektparádékat csak ritkán látjuk viszont egy-két éven belül éles játékokban.

Ismerünk néhány olyan közkedvelt grafikus engine-t, amelyek már több ízben is bizonyítottak best seller játékok alatt, hogy tovább ne is menjünk, ott van rögtön a CryEngine 3 (Crytek), az Unreal Engine 3 (Epic Games), vagy a lengyel fejlesztőcsapat negyedik generációs motorja, Chrome Engine 4 (Techland).

Ez utóbbit láthatjuk szolgálat közben teljesíteni a frissen polcokra került Call Of Juarez: Bound In Blood-ban is, melynek promotálására a Techland-es srácok egy derék demonstrációs videót dobtak össze, de nem is akármilyet. A bámulatosan látványos ámítás ugyan nem a western FPS-ből lett kiollózva, de annak grafikus motorjával keltették azt életre, fókuszban az élő és lélegző természettel. Nem kétséges, hogy elképesztően gyönyörű effektusokat képes produkálni az engine, amely remekül elboldogul többek között a folyékony közeg, és a fényhatások mesébe illően szép megjelenítésével. Érdemes megtekinteni a technikai megvillanást, ugyanis a panoráma minősége ténylegesen nem mindennapi. Egy lengyel csapat, egy saját motor egy újabb sikerjáték alatt. A Chrome Engine 4 kiválóan alkalmas játékfejlesztésre PlayStation 3, Xbox 360 és PC platformokon.

#tv#
A videó nagy felbontásban is megtekinthető I T T
2 hozzászólás

Shade

16 éve, 1 napja

Je! Be is szereztem nyelvnyújtó smiley.

válasz erre

Shade

16 éve, 24 napja

Chrome Engine 4? meglepett smiley Váó!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja