Bemutatkozik a Project xCloud, az Xbox streaming szolgáltatása

2018. október 08.
4.1771
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az idei E3-on a Microsoft elárulta, hogy természetesen ők is terveznek a játék streameléssel, viszont semmilyen különösebb információt nem mondtak el nekünk ezzel kapcsolatban, most viszont kicsit többet is megtudtunk.

A redmondi óriás egy blogbejegyzésben rántotta le a leplet a Project xCloud nevezetű technológiájukról, mely természetesen a streamer szolgáltatásuk neve lesz, ezáltal pedig megtudtuk, hogy egyaránt tudjuk majd okostelefonunkra és tabletünkre is közvetíteni a játékot.

Elviekben 2019-ben próbálhatja majd ki először a publikum a Project xCloudot, és az irományból kiderül, hogy 4G alapon fog működni a dolog, no meg persze a jövőben támogatni fogja majd az 5G-t is. Egy egészen hangulatos kis kedvcsinálót is kaptunk a bejelentés mellé, lessétek meg ti is:

Nézd nagyban ezt a videót!



4 hozzászólás

WarriorAutobot

6 éve, 2 napja

Nem lenne rossz, mert tényleg van benne potenciál, de én még nem tartom ezt nagyon hétközna****k.
Én maradok az otthon a TV előtt játszónak.

válasz erre

Gólem

6 éve, 3 napja

Nem rossz. Milyen szopás azoknak akik évekkel ezelőtt megcsinálták ezt és akkor belebuktak, mert még senki nem használta....

válasz erre

muki

6 éve, 3 napja

Magyarországon bitang jó a net és még így is ****. röhögő smiley Ezeknek a stream dolgoknak még nincs itt az ideje, legalábbis azoknak amik interaktívak mint pl ez.

válasz erre

drift3r91

6 éve, 3 napja

2:50 nél azért volt a telón egy kis röcögés. A streaming viszont tényleg jó úton halad és egy napon kiválthatja azokat akik nem multiznak persze ahhoz emberi ár is kell. Az ilyen 20 óráért fizetsz 5000-et kategória felejtős.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja