Belső nézetből is játszható lesz az Ultra Street Fighter II: The Final Challengers?

2017. február 14.
4.2251
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Meglepő részletek láttak napvilágot a Capcom legendás verekedős játékának Nintendo Switch-re megjelenő változatáról, melyet a hírek szerint úgy is átélhetünk majd, ahogyan korábban talán még soha.

Kiderült ugyanis, hogy az Ultra Street Fighter II: The Final Challengers állítólag egy FPS módot is tartalmaz majd, ezáltal belső nézetből is megtapasztalhatjuk a hatalmas bunyók élményét - derült ki mindez a játék hivatalos japán dobozának hátuljáról.

Az új játékmódot állítólag kifejezetten a Joy-Con kontrollerekhez álmodták meg, az Unleash! Hadoken névre hallgat majd, és bár arról nincs hír, hogy ebben valóban klasszikus belső nézetből ütlegelhetjük-e majd a másikat - esetleg valami mást értenek a kifejezés alatt a készítők -, de amennyiben igen, az valóban valami igazán komoly újdonságot jelentene a Street Fighter-sorozatban.

Az Ultra Street Fighter II: The Final Challengers valamikor az idén érkezik meg Nintendo Switch-re, és őszintén reméljük, hogy a japánok hamarosan mindent elmondanak nekünk a fentiekben belengetett FPS módról.

Belső nézetből is játszható lesz az Ultra Street Fighter II: The Final Challengers? - 2. kép

2 hozzászólás

totyak

7 éve, 9 hónapja és 16 napja

Ha már ennyire pofátlanok, hogy egy ilyen ősrégi játékot kiadnak egy zsír új konzolra, legalább ennyi pozitívum lehet benne. De szerintem nem a klasszikus fps nézetet adják, hanem valami gagyit.

válasz erre

Ronalddo

7 éve, 9 hónapja és 16 napja

Mekkoraaaaaaaa!!! meglepett smiley

válasz erre
Ultra Street Fighter II: The Final Challengers
12.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja