Bello II néven érkezik az LG új mobilja

2015. július 22.
1.4421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az okostelefonok piacán megemlítve az LG nevét leginkább a felsőkategóriás G széria juthat az eszünkbe, hiszen a vállalat az energiája nagy részét az aktuális csúcsmodellbe öli.

Sokan azonban még mindig vágynak egy kellemesen használható és olcsó okostelefonra, mely az átlagos igényeket minden nyűg nélkül ki tudja elégíteni. Nemrég bemutatkozott az LG Bello II névre keresztelt készülék, mely specifikációját tekintve leginkább a középkategóriás aljára tehető.

A készülék 5 hüvelykes kijelzőjén 854 x 480 pixelt láthatunk, alatta pedig 1GB RAM és egy négymagos processzor dolgozik. A belső tárhely 8GB, a hátsó kamera 8 megapixeles, az NFC megléte pedig igencsak nagy pozitívum. Nem túl meglepő, hogy ezt a mobilt leginkább Brazíliába, Indiába és Európába szánja a gyáró, azt a bizonyos árcédulát pedig még nem ismerjük.
3 hozzászólás

totyak

5 éve, 4 hónapja és 15 napja

Ennek kb. 30 ezer magyar pénzért kellene jönnie, hogy azt lehessen mondani, ár/érték arányban korrekt telefon.

válasz erre

WarriorAutobot

5 éve, 4 hónapja és 15 napja

Elég alacsony a kijelző felbontása... ha olcsó akar lenni akkor oké hogy kell pár kompromisszum, de lehet kisebb is a kijelző méret és nem a felbontása.

válasz erre

rDAVE

5 éve, 4 hónapja és 15 napja

Hello-bello... Hát nem ez fogja váltani a mostani LG-m. Egyedül a proci jobb, igaz a kijelző is nagyobb 0,5 hüvelykkel, de a felbontása meg gyengébb...

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaWickedSick profiljagery1113 profiljanurbanu profilja