Belestünk Lola táncpróbájára

2008. február 28.
53.5031
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
Lola élete első élő nagykoncertjére készül.

Ezidáig nem engedett be kamerát, fotósokat a táncterembe, most azonban adott némi ízelítőt a kíváncsi riportereknek. Nem csalódott, aki ellátogatott tegnap Lola nyilvános táncpróbájára. A fiatal énekesnő egy egyszerű táncteremből is egy pillanat alatt hatalmas rendezvénycsarnokot varázsolt, ragyogó mosolyával levette a lábukról a nem mindig jókedvű fotósokat is. Táncolt, énekelt, s megmutatta, mivel is kapcsolódik ki a próbák szüneteiben.

- Hihetetlenül sokat gyakorlunk mostanában, zenekari próba, énekpróba, táncpróba, ruhapróba, sminkpróba ? soroljam még? ? nevetett a tinisztár. ? Most így a véghajrában tényleg csak pár órám marad a kikapcsolódásra, erre, pedig megtaláltam a legjobb eszközt. Kicsit több mint egy éve lettem a Sims arca, s annyira magaménak vallom ezt a játékot, hogy szinte már virtuális barátaimnak tartom a játék szereplőit. Este lefekvés előtt bekukkantok hozzájuk, elég 20 perc és teljesen kikapcsolódok. Egyébként aludni sem nagyon tudnék, csak pörög az agyam, hogy mit kell még gyakorolnom a március 7-i nagykoncertre.

Belestünk Lola táncpróbájára - 2. kép

A nyilvános táncpróbán a legkitartóbb rajongók találkozhattak is az énekesnővel, sőt együtt játszattak Lolával a közös kedvenc Sims 2 játékon. Az Electronic Arts jóvoltából rendkívüli ajándékkal kedveskedik Lola rajongóinak, aki ugyanis a március 7-i nagykoncertre belépőjegyet vásárol, ajándékba kap egy The Sims Kertvárosi Krónikák bónusz lemezt. Lola kedvenc játékának forgalmazója kifejezetten erre az alkalomra készítette el ezt a demót, mely nem kerül kereskedelmi forgalomba, így ehhez az igazán egyedi, trendi The Sims DVD-hez csak így juthat hozzá Lola és a játék rajongója.

Belestünk Lola táncpróbájára - 3. kép

42 hozzászólás

Vendég

16 éve, 9 hónapja és 15 napja

hehe!!kacsintó smiley

válasz erre

Vendég

16 éve, 9 hónapja és 27 napja

mosolygó smileymosolygó smileymosolygó smileymosolygó smileymosolygó smileytök jó

válasz erre

Vendég

16 éve, 10 hónapja és 5 napja

mosolygó smileymosolygó smileymosolygó smileynagyon jó

válasz erre

Vendég

16 éve, 11 hónapja és 10 napja

szép vagy lola a rajongod vokmosolygó smiley

válasz erre

Vendég

17 éve, 3 napja

Imádom Lolát !!!!!!!!!röhögő smileyszomorú smileykacsintó smiley

válasz erre

Vendég

17 éve, 15 napja

Én nagyon szeretem a Lolát és nagyon aranyos képek vannak rólaröhögő smileyröhögő smileykacsintó smileymosolygó smileymenő smiley

válasz erre
1234a(z) 4 -ből
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljaBotyi profiljamarco profilja