Bekerült early access-be a Torchlight 3

2020. június 14.
11.2171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Torchlight 3 kapcsán több hír is érkezett tegnap este, melyek közül a legfájóbb egyértelműen az, hogy dobják a fejlesztők a free-to-play modellt, ezáltal egy 30 eurós szoftver szerepében tetszeleg a meseköntösbe bújtatott Diablo.

Ugyanakkor a játék már kint van early access-ben, bárki nyúzhatja, aki beruház rá. Ennek keretén belül négy játszható kaszt, két teljes kampányfejezet, egy kazal küldetés, bázisépítés, valamint többek között több mint száz legendás tárgy vár mindenkire, aki behuppan az élménybe.

Hivatalos megjelenési dátum ugyanakkor még nincs az alkotáshoz, viszont annyit elmondtak, hogy pár hónapig egészen biztosan korai hozzáférésű programként lesz megtalálható a Torchlight 3 a Steamen, amíg tovább csiszolgatják és az endgame tartalmat is kipofozzák.

Nézd nagyban ezt a videót!



Torchlight 3 kapcsán több hír is érkezett tegnap este, melyek közül a legfájóbb egyértelműen az, hogy dobják a fejlesztők a free-to-play modellt, ezáltal egy 30 eurós szoftver szerepében tetszeleg a meseköntösbe bújtatott Diablo.'>
2 hozzászólás

VaPe

4 éve, 2 hónapja és 4 napja

30 eurót nem fog megérni nekem sajna.

válasz erre

Ronalddo

4 éve, 2 hónapja és 4 napja

Brutál jók néz ki, mint mindig. Nagyon adja!

válasz erre
Torchlight 3
11.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
PC Gaming Show 2020
legutóbbi hozzászólások
 
Monyo profiljamarco profilja