Béka, csikk és rúzs: kurzordivat 2004-re

2004. március 03.
1.7161
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
Nemcsak a komputertípusok, az asztalok, a képernyők, hanem a kurzorok váltása is egyre jobban felgyorsul: újabban naponta szoktak kurzort váltani a gyerekek, de az idősebbek is szeretik kipróbálni a kicsit gyerekes, olykor giccses kurzorokat.

A hajdani sima "munka" kurzorokból mindinkább divatcikkek váltak. A témák kimeríthetetlenek, mindenki választhat olyan pici, mozgó színes ábrát, amilyet akar, és aztán kedvére mozgathatja a képernyőn, ráadásul hangulattól függően gyakran váltogathatja is.

A pici állatfigurák immár klasszikusok lettek, szinte nincs olyan állatfaj, a csikóhaltól a tigrisig, a békától és a macitól a lepkékig, meg a mozgó fülű nyuszikig, amelyek ne lennének közkedveltek. A szerelmeseknek Ámor nyilait és a piros szívek garmadáját kínálják, Valentin-naptól függetlenül. A fogyókúrázóknak viszont nem tanácsolják a csupa csokoládéból, fagylaltból, hamburgerből és hot dogból álló kollekciót, amely szinte állandóan az evésre késztet.

A cigarettáról leszokók mondjanak le a csikkalakot formázó kurzorról, míg a kozmetikai cikkmániás fiatal lányok inkább csak otthon alkalmazzák a rúzs formájút, mert ez munkahelyen elég komolytalan dolog. A fiatal srácok a sporteszközök, a zeneszerszámok, a nemzeti jelképek, zászlók és pikáns, erotikus tárgyak közül válogatnak előszeretettel. A kurzorkínálattal kecsegtető honlapok legtöbbje 2500 figurát kínál, amelyeket állandóan frissítenek.
2 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 19 napja

Még a Win98 idejében én is cserélgettem, de az utóbbi időben meg vagyok elégedve a default-al is nyelvnyújtó smiley

válasz erre

AngryKnight

11 éve, 6 hónapja és 19 napja

hát igen régen nagy divat volt de már most nem szívesen cserélem le a kurzorom nyelvnyújtó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profilja