Bejelentve az Elven Legacy Trilogy

2009. szeptember 30.
1.7941
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Paradox Interactive úgy látszik rengeteg fogalmat egy kissé másképpen értelmez a játékvilágban, hiszen kiegészítőhöz kiegészítőt gyártani, sőt, mindjárt hármat, elég merész elgondolás.

Ők mégis meg fogják tenni. Az Elven Legacy ugyanis úgy jelent meg, a viszonylagos közeli múltban, hogy a Fantasy Wars önállóan futtatható expanziója lesz, de tartalma nyilván megindokolhatta volna azt is, hogy teljes játékként tekintsünk rá. Mégsem tettük, hiszen úton-útfélen expanzióként emlegették az illetékesek, akinek pedig nagyon megtetszett volna, most nagyon örülhet, hiszen a Paradox brigádja bejelentett rögtön három kiegészítőt hozzá.

Ő lenne az Elven Legacy Trilogy, amely az évből hátramaradt három hónap mindegyikében újabb tartalmakkal szeretné ellátni a körökre osztott stratégiák szerelmeseit. Az első expanzió a Ranger nevet fogja magán viselni, és október 20-án válik elérhetővé, tartalmát tekintve pedig 16 új kampányküldetést, két új hőst és egy rakás új varázslatot, valamint tárgyakat fog tartalmazni. Szép kis felhozatal? Pedig a további két hónap is hasonló tartalommal érkezik.

A második expanzió ugyanis a Siege néven válik majd ismertté, megjelenésére november 17-én lehet számítani, tartalmát illetően pedig tizenkilenc új kampánymissziót, három új hőst, és egyéb apróságokat fog tartalmazni. A harmadik kiegészítés sem ereszti lejjebb a színvonalat, ő a Magic névre hallgat, december 1-én jelenik meg, 15 új küldetéssel, új és néhány visszatérő régebbi hőssel, valamint további extrákkal felvértezve (varázslatok, képességek, stb).

Az instrukciók tehát adottak, a Paradox Interactive embereinek pedig jár néhány piros pont az ötletért, hiszen ha összeszámoljuk a három kiegészítő összesen 50 új küldetést fog tartalmazni, amely egy újabb teljes játék méretének is megfelelne. A tapsviharban azonban ne felejtsük el, hogy a kiegészítőkért fizetnünk is kell majd, méghozzá egyenként 10 dollárt vagy eurót. A fentebb megnevezett időpontokban a népszerűbb digitális disztribúciós rendszereken megtalálod majd az Elven Legacy Trilogy fejezeteit. Dobozos verzióról egyelőre nem esett szó.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja