Bejelentve az Art Of Murder: Cards of Destiny

2009. július 02.
1.9781
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az FBI Confidential és a Hunt For The Puppeteer után, az Art Of Murder kalandjáték-sorozat trilógiává bővül, ugyanis a mai napon az illetékesek bejelentették a Cards Of Destiny névre hallgató harmadik epizódot.

Nicole Bonnet kalandjai tehát folytatódnak, a fiatal FBI ügynök néni ismét szimatot fog, mi pedig segítünk neki, hogy a titokzatos sorozatgyilkos nyomára akadjon. A fejlesztők elmondása szerint az új epizód betöltése után sem kell egyszerűbb játékmenettel számolnunk, maradnak a nehéz, már-már nyomozói tapasztalatokat követelő fejtörők, amire a klasszikus point n click kalandjáték elemek teszik fel a koronát.

A sztori szerint Nicole egy rejtélyes csomagot kap, amelyben egy olyan rejtvény található, amely szerinte eljuttathatja a sorozatgyilkoshoz. Ennyi bőven elég is ifjonc nyomozónknak, hogy útra kéljen, és megkezdje először csak gondolati párbaját a misztikus gyilkossal, aki a friss epizódban nem babázni, hanem kártyázni szeret majd. Nagyjából éppen ennyi információnk van a legújabb Art Of Murder epizódról, amely az Egyesült Államok egyes területein fog játszódni, és garantálja a sötét hangulatot, valamint a csavaros fejtörőket. A City Interactive szerint játékuk már az idei év novemberében meg fog érkezni a boltok polcaira, várjuk sok szeretettel...
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljaRonalddo profilja