Advertisement

Bejelentve az Air Aces: Pacific, a Wastelands Interactive legújabb alkotása

2010. március 15.
2.9381
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Akadnak olyan fejlesztőcsapatok, amelyek foggal-körömmel ragaszkodnak egy adott tematikához, vagy éppen stílushoz, esetleg platformhoz, ezektől pedig egy tapodtat sem mozdulnak el, hacsak nem muszáj.
 

A Wastelands Interactive brigádja éppen ilyen, hiszen aligha akad náluk megbízhatóbb brigád abban az esetben, ha második világháborús alkotásokkal akarunk játszani. Ők készítették el ugyanis a múltban a World War 2 stratégia-sorozat két epizódját, de jelenleg is két címen dolgoznak, amelyek - csak ha nem változott közben a koncepció - szintén a második világégést mesélik majd el nekünk, azonban más és más stílusokban.

Sőt mit több, a hétvége folyamán kiderült, hogy a srácok egy újabb, immáron harmadik projektnek is nekikezdtek, amely a kijelölt útvonaltól egy cseppet sem tér el, lévén egy második világháborús, nem titkoltan arcade repülőgépes akciót takar majd, Air Aces: Pacific címmel. A programról egyelőre sajnos keveset tudni, a PC-exkluzivitás, illetve az idei évi megjelenés a biztos csak, azonban, hogy melyik hadszíntéren, és kiknek az oldalán indulhatunk a légi csatákba, az kérdéses. Abban azonban már biztosak lehetünk, hogy lesz karrier mód - tehát csipetnyi sztori is valószínű -, dinamikus és realisztikus csatákban vehetünk részt, illetőleg a kinézetére sem panaszkodhatunk majd sokat, elég csak ránézni az alábbi képekre, amelyek a bejelentés mellé érkeztek hozzánk. Meggyőző igaz? Várjunk a további információkat!


Bejelentve az Air Aces: Pacific, a Wastelands Interactive legújabb alkotása - 2. kép


Bejelentve az Air Aces: Pacific, a Wastelands Interactive legújabb alkotása - 3. kép


Bejelentve az Air Aces: Pacific, a Wastelands Interactive legújabb alkotása - 4. kép


Bejelentve az Air Aces: Pacific, a Wastelands Interactive legújabb alkotása - 5. kép


Bejelentve az Air Aces: Pacific, a Wastelands Interactive legújabb alkotása - 6. kép


Bejelentve az Air Aces: Pacific, a Wastelands Interactive legújabb alkotása - 7. kép


nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt