Bejelentve az Age of Empires III: Complete Collection

2009. szeptember 08.
2.7781
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Age of Empires kétség kívül egy olyan sorozat, amely a stratégiák szerelmeseinek kihagyhatatlan darabját képezi.

Bár sokan úgy gondolják, hogy a harmadik résszel a sorozat kicsit elvesztette hitelét, és csak az első két epizód volt az igazi, a kritikusok és a szaksajtó erről kissé másképpen vélekedik. Mindemellett biztosan vannak olyanok, akik még nem szerezték be a széria harmadik epizódját, netalántán hiányos a gyűjteményük, ám ők ezután ne aggódjanak, hiszen a Microsoft Game Studios éppen nekik jelentett be valami finomságot a mai napon.

Ez nem más, mint az Age of Empires III: Complete Collection, amely a nevéből is kitalálható, a széria harmadik darabját fogja tartalmazni, szőröstől, bőröstől, kiegészítőstől, mindenestől. A Big Huge Games és az Ensemble Studios kooperációjában fejlesztett alapjáték mellett tehát helyet fog kapni a csomagban a hozzá megjelent két kiegészítő is, a The Asian Dynasties és a War Chiefs. Más extráról sajnos nem tudunk, az viszont biztos, hogy szeptember 15-én kerül majd a boltokba az ominózus kiadás, az árcédulájára pedig 55 euró lesz ráírva. Aki eddig elmulasztotta volna a harmadik Age of Empires-t, most itt van a nagy lehetőség, hogy pótolja az elmaradásait.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 13 napja

Valóban az AoE epizódok az első két résszel voltak igaziak és hitelesek, de ráfért az újítás, és a harmadik rész meghozta a kívánt sikert. Ez a collectors edition pedig sokak karácsonyfája alatt fog landolni.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja