Bejelentve az Age of Conan: Rise of the Godslayer kiegészítő

2009. augusztus 19.
2.5271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Age of Conan MMORPG alighanem az egyik legfelnőttesebb játék a maga stílusában, ami sok esetben előnyt, de az alkotás esetében sajnos hátrányt jelent, hiszen míg egy gyerekes játéknál a felhasználói kör elnézi az esetleges hibákat, addig egy felnőtt játékos már kevésbé.

Az Age of Conan pedig sajnos úgy került a boltok polcaira, hogy nem egy, sőt nem kettő javítást követelt, az illetékeseknek az elmúlt hónapokra mégis sikerült úgy összekovácsolniuk játékukat, hogy arra már ráhúzható lenne a végleges jelző.

Ezzel a lépéssel szerencsére megmenekült a program a teljes bukástól, és mivel a játékosok figyelmét folyamatosan fenn kell tartani, a Funcom a mai napon bejelentette az Age of Conan első kiegészítőjét, Rise of the Godslayer néven. Az expanziót Kelet-Ázsia színes és gazdag kultúrája ihlette, a betöltése után pedig Khitai Birodalma fog megelevenedni a szemünk előtt, ahol számtalan izgalmasabbnál izgalmasabb kalandban lesz részünk.

A Rise of the Godslayer viszont nem csak egy új területet, valamint néhány új kalandot ad hozzá az alapjátékhoz, hanem frakciónként új képességeket, felszereléseket, és még számos más apróságot. Amit viszont nem tudunk még, az éppenséggel a kiegészítő megjelenési időpontja és formája, de nyilván a Funcom mindenről időben tájékoztatni fog minket, addig is tessék megtekinteni az alkotás bemutatkozó videóját, amely nem csak mozgó, hanem állóképeket is tartalmaz.

#tv#
1 hozzászólás

Vendég

15 éve, 11 hónapja és 9 napja

a játék már elég jó, várjuk a kieget. Hajrá!

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2009
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja