Bejelentve a Wittard: Nemesis of Ragnarok

2009. november 09.
2.4151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy roppant érdekes és egyben ígéretes koncepcióval ellátott kalandjáték került bejelentésre a mai nap folyamán a Wax Lyrical Games műhelyéből.
 

Az alkotás ebből kifolyólag már kitalálható, hogy nem menetével, hanem sokkal inkább hangulatával és élményével kívánja felhívni magára a figyelmet. Az FPS nézetben játszható program leginkább a Penumbra-sorozatra hasonlít, elsősorban nem csak a belső nézet, hanem a horrorisztikus összhatás miatt is. A teljesen non-lineáris játékmenetet, a nagy felbontású grafikára kiélezett környezetet, valamint a helyzetekhez illeszkedő, hátborzongató és egyben misztikus zenéket már most megígérték nekünk az illetékesek, valamint azt is, hogy rengeteg olyan fejtörő lesz a játékban, amelyek megoldásához minden ügyességünkre szükségünk lesz.

Az alapok tehát adottak, de mindez mit sem ér egy roppant elragadó alapkoncepció nélkül. Lássuk mi lenne ez! A történet ott kezdődik, hogy egy kissé különc építész, bizonyos Baron Wittard, egy igazán különleges építményt hoz létre. Az ijesztő méretekkel rendelkező épület belsejébe ugyanis egy komplett várost készített, lakásokkal, boltokkal, parkokkal, és minden más egyéb ilyen helyekre szükséges tákolmányokkal. A teremtményt Utopia-nak nevezte el, azonban két évvel a megépítése után valami történik. Utopia virágzó helyei kihaltak, a nyüzsgést a teljes némaság váltotta fel, és mi kapjuk a feladatot - ki más -, hogy egy kamerával és egy zseblámpával felvértezve kinyomozzuk a rejtélyt, és felfedezzük a város kanyargó folyosóit, titkos átjáróit, valamint komor termeit.

A felfedezés és a nyomozás teljesen rendben zajlik, egészen addig, amíg rá nem jövünk Wittard szörnyű titkára, és arra, hogy az idő is elég nagy ellenségünk... Az abszolút érdekesnek és egyedinek ható kalandjátékról nagyjából ennyit tudtunk meg, illetve azt, hogy a jövő esztendőben érkezik, ám, hogy pontosan mikor, az sajnos kérdéses, a PC és a Nintendo hadonászós konzoljának tulajdonosai viszont biztosan kapnak a kalandból. Mindemellett az illetékesek egy gépigénnyel, illetve néhány aprócska képpel még megörvendeztettek minket, amelyek alapján egyértelműen megállapítható, hogy elég komoly atmoszférával rendelkezik majd a produktum. Nem hiszed el? Akkor pillants rá az alábbi állóképekre, mi pedig rettenetesen várjuk a továbbiakat!

Wittard: Nemesis of Ragnarok hivatalos gépigény:

Operációs rendszer: Microsoft Windows 2000 / Windows XP / Windows Vista / Windows 7
Processzor: 1 GHz vagy jobb CPU, erősebb ajánlott
Memória: 512 MB RAM
DirectX verzió: 9.0c
Grafikus kártya: 128 MB V-RAM-mal rendelkező, Shader Model 2.0-t támogató kártyák
HDD: 1.5 GB szabad hely a merevlemezen
Támogatott felbontások: 1024x768 és 800x600
Támogatott vezérlők: egér, billentyűzet, Wii Remote


Bejelentve a Wittard: Nemesis of Ragnarok - 2. kép


Bejelentve a Wittard: Nemesis of Ragnarok - 3. kép


Bejelentve a Wittard: Nemesis of Ragnarok - 4. kép


Bejelentve a Wittard: Nemesis of Ragnarok - 5. kép


Bejelentve a Wittard: Nemesis of Ragnarok - 6. kép


Bejelentve a Wittard: Nemesis of Ragnarok - 7. kép


Bejelentve a Wittard: Nemesis of Ragnarok - 8. kép


Bejelentve a Wittard: Nemesis of Ragnarok - 9. kép


nincs még hozzászólás

ezt mondjátok

Gargameth profilja

Gargameth

1 órája és 12 perce
tombadillo profilja

tombadillo

1 órája és 37 perce
VaPe profilja

VaPe

2 órája és 42 perce
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

aszkorbin profiljaWickedSick profiljaGrifid profilja