Bejelentve a Wildlife Camp, várnak ránk a szavannák és Afrika

2010. március 15.
2.7991
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Wildlife Camp egy olyan régi iskolából származó alkotás lesz a sorban, amelyet a B-Alive fejlesztőcsapata (ismerős lehet tőlük a Wildlife Park 1-2) feltehetően azért hozott létre, illetve jelentett be a minap, hogy kicsit visszahozza a köztudatba azokat a videojátékokat, amelyek nem a vérengzésről és a reflexekről, hanem éppen ellenkezőleg, arról szólnak, hogy kicsit megmozgassuk agytekervényeinket, és gondolkodjunk egy játék közben.

Természetesen erős túlzás azt állítani, hogy a Wildlife Camp csak erről szól majd, de, hogy egy igazán kiváló menedzserjáték lesz, az már most megállapítható.

Ha még nem derült volna ki az alkotás nevéből, akkor lerántjuk a leplet, a késztermék középpontjában Afrika lesz, és a szavannák, de azon belül is egy kis vadaspark, amelyet mi üzemeltethetünk. Nekünk kell gondoskodnunk az állatokról, az ételükről, a gyógyításukról, almozásukról, az utánpótlásról, de magasabb szintre emelve a tényeket, a pénzügyekről, a látogatók programjairól, egyszóval mindenről, amit egy vadaspark vezetője a mindennapokban megtesz.

Mindez természetesen nem a legeredetibb játék, amit valaha láthattunk, hiszen a - nem is olyan távoli - múltban rengeteg példát láthattunk már erre, de mindig jól jön a vérfrissítés. Így a Wildlife Camp, a végtelenségig húzható játékmenetével, soha véget nem érő küldetéseivel - lévén mindig foghatunk be újabb nevelésre, vagy csak gyógyításra váró állatokat a vadonban -, valamint csodálatos kinézetével, amit egyelőre csak papíron tudunk alátámasztani nektek, egy új reménysége lehet a stílusnak.

Sajnos a leírtakon kívül más konkrétumok nem hangzottak el a játékról, azonban hamarosan biztosan írni fogunk még róla, lévén a bitComposer kiadásában már a nyári hónapokban megjelenhet a Wildlife Camp. Várjuk róla a továbbiakat!
1 hozzászólás

Lilith

15 éve, 1 hónapja és 9 napja

Ez jól hangzik, kíváncsivá tett a játék! röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja