Bejelentve a We Sing Robbie Williams

2010. július 23.
2.1471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Feltehetően sok hölgyolvasónk sikított most nagyokat a Robbie Williams név olvasatán, hiszen a népszerű énekes, aki valamikor a Take That fiúcsapat tagjaként tűnt fel, majd később szólókarrierbe kezdett, és elsősorban botrányai, aztán hangja miatt került a figyelem középpontjába, saját játékot kap, mint az kiderült a Nordic Games hivatalos közleményéből.

A kizárólag Nintendo Wii-re érkező ritmusjáték természetesen egyedül Robbie Williams munkásságára épít majd, Take That dalokat tehát ne is várjunk az énekelgetős alkotástól.

A We Sing Robbie Williams betöltését követően ugyanakkor a sztár 25 legismertebb dalát üvölthetjük a mikrofonba, miközben akár meg is nézhetjük a hozzá készült eredeti videoklipeket Bár a pontos dallistát egyelőre még homály fedi - a nagy rajongók már sejthetik a videók miatt -, a megerősített nóták alapján biztosan elénekelhetjük majd az Angels, a Rock DJ, a Let Me Entertain You, a She's The One és az Old Before I Die című slágereket. Megjelenési időpont egyelőre nincs, de a játékhoz készülő The Greatest Hits 1990-2010 CD idén októberben lát napvilágot, tehát van esély arra, hogy még idén betölthetjük a We Sing Robbie Williams-t.
1 hozzászólás

AngryKnight

11 éve, 7 hónapja és 5 napja

nem is hallottam hogy volt ilyen játék röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Tommy profiljaMonyo profilja