Bejelentve a The Settlers 7: Paths to a Kingdom

2009. szeptember 23.
8.6921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Várható volt, ám mégsem olyan hamar, mint ahogyan a UbiSoft azt megtette, lévén a cég bejelentette a Settlers-sorozat legújabb, hetedik darabját, természetesen kéz a kézben a Blue Byte csapatával, akik ismételten a fejlesztési munkálatokért lesznek felelősek.

A a játék teljes címe a The Settlers 7: Paths to a Kingdom, és a bejelentés olyan hosszadalmas, valamint bőbeszédű volt, hogy a következő sorokban ebből csemegézünk nektek, valamint bemutatjuk a játék debütáló videóját is, amely egy roppant hangulatos kis darab lett. Ha kíváncsi vagy az új Settlers játékra, olvass tovább.

A The Settlers széria hetedik epizódjában egyenesen Közép-Európába látogathatunk el, időrend szerint pedig a kora reneszánsz idejébe, ahol feladatunk az lesz csak, hogy megtaláljuk a legjobb módot királyságunk győzelemre vezetéséhez. A Németországban, azon belül is Düsseldorfban található Ubisoft Blue Byte stúdió által készített játék egy nagyon összetett és mély sztorival ellátott játékmenetet kínál a játékosoknak, mindezt egyszemélyes vagy többszemélyes játékmódban, olyan grafikai körítéssel, amelyre még nem volt példa a sorozat történetében. Az alkotás ugyanis ismét az aranyosan szép kategóriában fog helyet kapni, mesésen gyönyörű tájakkal, ahol a buja erdők között, virágos réteken, sodró folyók mellett és magas hegyek alatt fog járkálni a játékos. De lássuk kicsit bővebben.


Bejelentve a The Settlers 7: Paths to a Kingdom - 2. kép



A Settlers 7-ben olyan játékmenet fogad majd minket, ahol faluról falura, szektorról szektorra kell terjeszkednünk, hogy végül egy masszív és erős királyság alakuljon ki kezeink alatt. Minden egyes kis szektor személyre szabható lesz, akár termelésük, szállítási láncolatuk szerint is. A játékosok három előttük álló útvonal közül választhatnak, amelyiken elindulva győzelemre kell vezessék királyságukat. Az egyik a katonai út, ahol az erős hadseregre és a csatákban elért győzelmekre alapozzuk királyságunkat, a másik a tudományos út, ahol az újabb technológiák és a tudományok fogják meghatározni játékunkat, a harmadik lehetőség pedig a kereskedelem, ahol birodalmunk a jó kereskedelmi útvonalak birtoklására és a gazdagságra épül.


Bejelentve a The Settlers 7: Paths to a Kingdom - 3. kép



Bármelyik utat is választjuk, mindegyik rengeteg kihívást és lehetőséget tartogat, hogy más és más módszerrel tudjuk királyságunkat a lehető legtökéletesebben irányítani és a csúcsra juttatni. Mindemellett a program egy új győzelmi pontrendszert kapott, aminek hála sokkal nagyobb verseny lesz a játékban (természetesen magunkkal), hiszen utunktól függően akkor kapjuk őket, ha a játék szerint fontos döntéseket hozunk. Természetesen azonban nem csak magunkkal csatázhatunk, hanem más játékosokkal is, köszönhető ez a multiplayer mókának, ahol a klasszikus módok mellett kooperatív módban is játszhatunk. Mindezt változatossá kívánja tenni majd az a sok előre betervezett letölthető tartalom, amelyet nem csak az illetékesek, hanem a játékosok is készíthetnek a programhoz.


Bejelentve a The Settlers 7: Paths to a Kingdom - 4. kép



A látványról egy teljesen új grafikus motor fog gondoskodni, aminek hála eddig soha nem látott részletességgel kémlelhetjük királyságunk minden egyes szegletét, ehhez pedig hozzátartozik az is, hogy a mesterséges intelligenciát is sikerült egy magas szintre fejleszteniük az illetékeseknek, aminek hála minden egyes alattvalónk a maga kis életét fogja élni. Az alkotásról jelenleg ennyit tudtunk meg, illetve még azt, hogy 2010 tavaszán érkezik. A platformok egyelőre kérdésesek, de a PC az teljesen biztos. Mielőtt azonban elmerülnél az elhangzottakban, kéretik nem kihagyni a most következő videót, amely a The Settlers 7: Paths to a Kingdom bemutatkozó darabja.

#tv#
1 hozzászólás

Tibit

15 éve, 10 hónapja és 27 napja

Egy nagy sorozat, nagy reményekkel! Remélem nem qrnak el semmit vele!mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja