Bejelentve a Storm over the Pacific

2010. január 20.
2.0241
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Meglepően csendben és kevés információval nyakon öntve jelentette be legújabb játékát a Wastelands Interactive brigádja, ami olyan szempontból érthető, hogy nem a legkeresettebb műfajt és tematikát választották új projektjüknek, lévén a stílus neve hardcore stratégia, a tematika pedig a második világháború, annak is pacifikus hadszíntere.

Az alkotás a roppant hangzatos és ötletes Storm over the Pacific nevet kapta, betöltése után pedig a Csendes-Óceánon megküzdő haderők felett vehetjük át az irányítást.

Így például az amerikai vagy éppen a japán erőkkel próbálhatjuk meg a lehetetlent, avagy a két ország kontinense között húzódó vizeket és szigeteket kell majd országunk lobogója alá terelni, mindezt tehetjük a történelem szigorú szabályai szerint, de akár teljesen szabadon, újraírva a történteket. Mivel egy hardcore RTS-ről beszélünk, senki se várjon forradalmi kinézetet, a hangsúly a játék élményén lesz, illetve azon, hogy a lehető legjobban megdolgoztassa a játékos stratégiai érzékét. Hearts of Iron, és egyéb második világháborús stratégia fanatikusok már fel is írhatják maguknak a nevet, addig pedig várjuk a további információkat, hiszen az eddig tudott apróságok jelenleg még túlontúl hiányosak.
1 hozzászólás

Tibit

15 éve, 2 napja

Ez nagyon hajaz kinézetben és játékmenetben a Panzer General-ra amely nem volt egy rossz játék. nyelvnyújtó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljamarco profilja