Bejelentve a Stellar Dawn

2010. július 16.
2.3731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Az angol Jagex Games Studio, amely a Runescape című böngészőjátékot készítette, most egy új sci-fi stílusú MMORPG terméket jelentett be, amelynek a címe Stellar Dawn.
 

A sci-fi jellegű szerepjáték 2011-ben fog megjelenni, a készítők most a záró béta tesztre várnak jelentkezőket. "Nagyon izgatottak vagyunk és kíváncsian várjuk, hogy vajon elnyeri -e a tetszését a játékosoknak ez az alkotás" -nyilatkozta Mark Gerhard, a Jagex Games Studio vezérigazgatója.

A Stellar Dawn egy idegen csillagrendszerbe kalauzolja el a felhasználókat. A programban négy faj közül választhatjuk ki, hogy melyikhez szeretnénk tartozni. A programban egy hatalmas, futurisztikus világot fedezhetünk fel, amely tele van veszélyekkel és kalandokkal. A karakterünk készségeit folyamatosan fejleszthetjük, miközben az űrhajónkkal utazgatunk. A készítők még nem tették közzé a pontos megjelenési dátumot, de az biztos, hogy PC-n és várhatóan Mac-en is futni fog a játék. Az online produktum béta tesztjére már lehet jelentkezni a hivatalos weboldalon: Stellar Dawn hivatalos honlap
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaKisember001 profilja