Bejelentve a Racket Sports PlayStation 3-ra

2010. július 09.
1.9411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A Ubisoft Entertainment hivatalosan is bejelentette a Racket Sports című programot, amely előreláthatólag idén ősszel jelenik meg PlayStation 3-ra, természetesen PlayStation Move támogatással.

A matéria több sportágat is tartalmaz, mint például teniszt, pingpongozást, tollaslabdázást, fallabdázást, strandteniszt és a többi. A kiadó azt ígéri, hogy realisztikus és színvonalas lesz a játék és semmi akadálya nem lesz annak, hogy maximálisan beleélhessük magunkat a kedvenc sportjainkba.

A Racket Sports 30 különböző valósághű helyszínt kínál a felhasználóknak, ezen kívül pedig 11 karakter közül válogathatnak kedvükre a játékosok, amelyeket teljesen személyre szabhatnak, a frizurájuktól egészen a ruhájukig. Az alkotásban nem csak csak a karakterek lesznek személyre szabhatóak, hanem maguk az ütők is. A multiplayer módban akár négy játékos is versenybe szállhat együtt, vagy egymás ellen. Az ütős sportokra kiélezett programot HD minőségben élvezhetik a felhasználók és minden korosztály számára biztosítja az intenzív testmozgást.


Bejelentve a Racket Sports PlayStation 3-ra - 2. kép



Bejelentve a Racket Sports PlayStation 3-ra - 3. kép



Bejelentve a Racket Sports PlayStation 3-ra - 4. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja