Bejelentve a PT Boats: South Gambit expanzió

2009. október 12.
2.4351
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Szinte alig jelent meg angol nyelvterületeken a PT Boats: Knights of the Sea nevű taktikai szimulátor, az Akella brigádja máris bejelentette hozzá az első kiegészítőt, amelyet házon belül készítenek el a programhoz.

A kiegészítő a South Gambit névre hallgat majd, és elsődlegesen új küldetésekkel kívánja színesíteni az alapjátékot. Az új csatákban lehetőségünk lesz csapatokat szállítani Líbiába és Tuniszba, nagy jelentőséggel bíró konvojokat kell kísérnünk, de természetesen a hagyományos rajtaütések is jellemzőek lesznek az eddig nem látott küldetésekre.

Mindemellett az illetékesek egy kicsit finomítanak a grafikus motoron, aminek hála állításuk szerint sokkal realisztikusabb és részletesebb lesz minden, de elsősorban a tenger látványa. Új gameplay opcióként a mögöttesek a torpedó bombázókat és az aknamezőket nevezték meg, de természetesen eddig nem szerepelt egységek is lemintázásra kerülnek az expanzióban, úgy mint a szovjet IL-2 "repülő tank", a D-3 torpedóhajó, a német He-111H-6 torpedóbombázó, de jelen lesz még a szintén német Ju-88-as, az olasz Navigatori, illetve az angol Swordfish is.

Bővebb információk, illetve megjelenési dátum sajnos jelenleg nem áll a rendelkezésünkre, azonban néhány képet mellékelt nekünk az Akella brigádja. Nézzétek meg őket:


Bejelentve a PT Boats: South Gambit expanzió - 2. kép


Bejelentve a PT Boats: South Gambit expanzió - 3. kép


Bejelentve a PT Boats: South Gambit expanzió - 4. kép


Bejelentve a PT Boats: South Gambit expanzió - 5. kép


1 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 17 napja

Szép játék lett, a DLC pedig kötelezően beszerzendő annak akinek tetszett az alap játék. Már csak az ingyenes szekció hiányzik röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja