Bejelentve a Pole Position 2010

2010. január 28.
3.3971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Kalypso Media brigádjáról - akárcsak a Paradox Interactive esetében - elmondható, hogy játékaik ugyan nem olyan szépek és agyonreklámozottak, mint más nagyobb cégnél megjelenő programok, de tartalmukat tekintve köröket vernek a legtöbb játékeladási listákat vezető szoftverre.

Hasonló cipőben fog járni a Pole Position 2010 nevű alkotás is, amely PC exkluzivitása mellett az idei esztendő áprilisában szeretne a boltok polcaira kerülni, és azon játékosokat kívánja elkápráztatni, akik a versenyzés helyett mindig is szerettek volna a Forma 1 mögött zajló eseményekbe belefolyni.

Nevezhetjük így akár menedzserprogramnak is a Pole Position 2010-et, amely különösebb licencek nélkül dolgozik - tehát Ferrarit és BMW-t ne keressünk, csak ahhoz hasonlókat -, és egy olyan helyzetbe tereli a játékosokat, amikor egy személyben kell ellátnunk istállónk autóinak összeállítását, festését, a pilóták és szerelők szerződtetését, egyszóval mindent, ami szükséges ahhoz, hogy megalkotott istállónk indulhasson egy F1-es futamon. Ha sikerült elérnünk a célt, akkor - akárcsak a valóságban - lehetőségünk lesz lekövetni a verseny, utasításokat osztani pilótánknak, egyszóval mi leszünk a minden, egy igaz Forma 1-es csapat vezére.

Ha mindig is erről álmodtál, akkor a Pole Position 2010-ben minden számításodat megtalálhatod, hiszen egy valóban részletes menedzserprogram készülődik a név alatt, amelyet betöltve közel 200 pilóta és 1000 egyéb csapattag közül válogathatjuk ki a nekünk legmegfelelőbbeket, az elkészült autókkal pedig 17 pályán bizonyíthatjuk rátermettségünket, akár még többjátékos módban is. Jelenleg ennyi információ áll rendelkezésünkre a Pole Position 2010-ről, de várjuk a továbbiakat, hiszen egy valóban hiánypótló darabról beszélhetünk.

nincs még hozzászólás

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Bejelentve a Pole Position 2012

Bejelentve a Pole Position 2012

legutóbbi hozzászólások