Bejelentve a Men Of War: Red Tide kiegészítő

2009. június 25.
8.9291
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Men Of War címre keresztelt RTS egy igazi meglepetés volt az idei színtéren, hiszen stílusában, és tematikájában a 2009-es évben magasan viszi a zászlót, megközelíteni őt pedig még egyetlen alkotás sem tudta.

Természetesen most csak a második világháborús témakörről beszélünk, az állítás igazáért pedig érdemes felkeresni a Metacritic honlapját, ahol össze lehet hasonlítani pontszámait a felhozatallal. Mivel a franchise sikeresnek bizonyult (Játékőrület rovatunkban egy velős tesztet is olvashatsz róla), ezért az illetékesek úgy gondolták, egy tömör kiegészítőt még megér a játék.

Éppen ezért, Men of War: Red Tide címmel a mai napon bejelentették az első önállóan futtatható kiegészítőt a játékhoz. Sajnos az expanzióról a jelen pillanatokban még nem sok információnk van, az biztos, hogy az ősz folyamán fog megérkezni, egy teljesen új sztori köré felépített kampányt fog tartalmazni, és továbbfejlesztett egységeket, amik között természetesen újak is feltűnnek majd az alapjátékhoz képest.

A fejlesztők eleddig az elhangzottakra szavukat adták, valamint arra is, hogy ismét gondoskodnak a II. Világháborús hangulatról, aminek hála a történelemben jártasak találkozhatnak a valóságban is lezajlott ütközetekkel, illetve létező helyszínekkel. Reméljük hamarosan bővebbet is megtudunk a Red Tide-ról, várjuk...
nincs még hozzászólás

Men of War: Red Tide
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profilja