Bejelentve a Maestia

2010. július 08.
2.5701
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A hamburgi Bigpoint kiadó bejelentette a legújabb MMORPG online kliensjátékát, amely a Maestia nevet kapta.

A programon az ázsiai Roc Works fejlesztőcsapat munkálkodik és a felhasználók lassan részt vehetnek majd a záró béta tesztfázisban. Az online szerepjátékban egy bátor hős bőrébe bújhatunk és számos kalandot élhetünk át. Ellenfelünk a sötétség királya lesz, akit Keledus-nak hívnak. Az istenek száműzték a világból és bosszúból káoszt bocsájtott a Földre és számos háborút robbantott ki.

Régen Maestia világában béke és harmónia honolt egy istennő uralma alatt. Az istennő megalapította a 13 apostol gyülekezetet és minden tagot különleges képességekkel ruházott fel. Az emberek megbíztak ebben a különleges szövetségben és évtizedeken keresztül kitartottak a hitük mellett, de később Keledus uradalomra törésével ez a hit egyre csak gyengült és végül a homályba veszett. A fantáziavilágban az a feladatunk, hogy szembeszálljunk a gonosz uralkodóval és a hét mágikus "Maestones" segítségével, amelyek isteni hatalommal bírnak, helyreállítsuk a békét. A cél az, hogy a 13 apostol egyikévé váljunk és egyesítsük az egykor oly összetartó gyülekezetet, hogy az embereknek visszanyerhessük a bizalmát és a hitét velük kapcsolatban. Ahhoz, hogy ezt elérjük sok trükkös feladatot kell megoldanunk és számos ádáz lényt kell legyőznünk. A társadalom idővel két részre oszlott, az egyik csoportba a templomos lovagok tartoznak, a másikba pedig "az őrzők"és mindkét csapatnak más céljai vannak. A karakterünkkel igazi hőssé válhatunk, ezen kívül pedig különböző képességekre tehetünk szert és fejleszthetjük a leendő apostolt.
5 hozzászólás

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 12 napja

Az EU serveren megalakult a Honfoglalók guild! Aki az Őrzőket választja, azokat várjuk sok szeretettel! Írjatok emailt SensheyeHU nak..vagy pm-et ha online vagyok!mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 26 napja

Tegnap próbáltam ki, este. Hajnalig toltam! Ez legutoljára a Lineage 2-nél történt meg vele. Nagyon komoly egy game!

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 7 napja

Nagyon Jo ez a Jatek. Mar kiprobaltam servernyelvnyújtó smileyapyrus
menő smiley

válasz erre

Lilith

14 éve, 11 hónapja

A története nekem is tetszik, ki is fogom próbálni. mosolygó smiley

válasz erre

skyman

14 éve, 11 hónapja

Noh erröl a játékról még nem is halottammeglepett smiley De igy a leírás alapján tetszetős nagyonröhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljarDAVE profiljaRonalddo profilja