Bejelentve a Lelianas Song névre keresztelt Dragon Age: Origins DLC

2010. június 17.
2.2941
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár nem tegnap jelent meg a BioWare komoly sikereket elért szerepjátéka, avagy a Dragon Age: Origins, az illetékesek mégis úgy gondolták, hogy itt az ideje egy újabb letölthető tartalom bejelentésének, amely történetesen a Leliana's Song néven írja majd be magát a történelemkönyvekbe.

A DLC-ről sajnos szűkösek az információink, de azért annyit már biztosra vehetünk, hogy betöltését követően egy újabb kis történetbe csöppenhetünk, méghozzá egy Leliana nevű bárd bőrébe bújva, aki elsőre talán csak egy énekesnek tűnik, de mihelyst átvesszük felette az irányítást, kiderül, hogy más is van az ártatlan pofi mögött.

Történetesen az, hogy Leliana egy kém, aki egy olyan bűnöző szervezet tagja, akik politikai titkokkal kereskednek. A hölgy éli mindennapját, hozza és viszi a titkokat, míg egy napon sikeresen le nem bukik, és a mi feladatunk lesz, hogy báját vagy lopakodási képességeit kihasználva megszökjünk a kutyaszorítóból. A BioWare úgy látszik továbbra sem felejtett el érdekes tartalmakat gyártani. Sajnos a DLC-nek egyelőre nincs datálása, de annyi biztos, hogy 7 dollár ellenében tölthetjük majd le, illetve ha végigjátszottuk a bővítményt, akkor egy olyan jutalom üti a markunkat, aminek az Awakening betöltése után vesszük hasznát.
Dragon Age: Origins, az illetékesek mégis úgy gondolták, hogy itt az ideje egy újabb letölthető tartalom bejelentésének, amely történetesen a Leliana's Song néven írja majd be magát a történelemkönyvekbe.'>
1 hozzászólás

MMartina

14 éve, 11 hónapja és 21 napja

De kár hogy nem viszi a gépem szomorú smiley

válasz erre
Dragon Age: Origins
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2010

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja