Bejelentve a legújabb Left 4 Dead DLC, Crash Course címmel

2009. augusztus 04.
2.9671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Valve fejlesztőcsapata nem szokott mellényúlni, ha játékokról van szó, és nem nyúlt mellé a Left 4 Dead-del sem, hiszen egy tátongó rést foltoztak vele, a játékiparban.

Ennek meg is lett az eredménye, hiszen az alkotás népszerűsége folyamatosan csak növekszik, bár a második rész bejelentése talán még túl korainak tűnt a rajongók számára. Az első epizódhoz ugyanis rengeteg letölthető tartalmat és egyéb bővítést ígértek a fejlesztők, amelyek nem nagyon akartak megérkezni a játékhoz, de úgy látszik a Valve szeretné kárpótolni a fanatikusokat, hiszen bejelentettek egy új DLC-t az első Left 4 Dead-hez.

Ez az új letölthető tartalom valamikor szeptemberben fog megjelenni, természetesen kizárólag PC-re és Xbox 360-ra, és míg utóbbi tábor 560 pontért vásárolhatja meg az arra alkalmas helyen, addig a PC-s tábor teljesen ingyen fogja kézhez kapni. A Crash Course nevű DLC tulajdonképpen egy apró kis sztorival kívánja kibővíteni az alapjátékot, amely történetileg a No Mercy és a Death Toll kampány között fog elhelyezkedni, és ezt a két kis sztorit szeretné egy nagy egésszé összefűzni, úgymond kifoltozni a homályos részleteket.

Az új kampányhoz természetesen új küldetések és pályák is fognak tartozni, utóbbiból a Survival mód is kapni fog néhány új küzdőteret, tehát a DLC eddigi tartalma több, mint ígéretesen hangzik, a többi pedig majd kiderül szeptemberben, előtte viszont remélhetőleg kapunk még új képeket, videókat a letölthető tartalomról. Várjuk!
Left 4 Dead-del sem, hiszen egy tátongó rést foltoztak vele, a játékiparban.'>
1 hozzászólás

Lac

15 éve, 11 hónapja és 23 napja

Igen, azt mindig is hiányoltuk, hogy nem volt semmi kapcsolat a 4 kampány közt. Hátha most végre kiderül, hogy mi történt a helikopteres evakuálás utánnyelvnyújtó smiley

válasz erre
Left 4 Dead
10.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja