Bejelentve a Lara Croft and the Guardian of Light

2010. március 04.
1.9161
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac

Köszöntsük együtt a játékvilág legszexisebb és legelragadóbb virtuális hölgyének, avagy Lara Croftnak legújabb kalandjait, amelyről a mai napon a Crystal Dynamics és a Square Enix rántotta le a leplet. Aki kissé össze van zavarodva, esetleg valamit hiányol a címből, annak nem csalnak az érzései, lévén a program nevében nem szerepel a Tomb Raider megjelölés, amely nem véletlen, nem feledékenység, csupán jelzés, hogy bár Lara Croft bájos popsiját bámulhatjuk majd itt is, óriási megújulás várható, immáron nem a Tomb Raider "követelményeinek" keretei közé szorítva.

Aki bővebb információkat, netán válaszokat szeretne a kérdéseire, az csalódni fog, ugyanis az illetékesek egy néhány soros nyilatkozatot hagytak hátra bejelentés címszóval, így sajnos mondhatjuk bátran, hogy fogalmunk sincs arról, vajon mit fogunk viszontlátni Lara Croft legújabb kalandjaiban. Annyit biztosra vehetünk, hogy valami újat, az eddigiektől kissé szokatlant várhatunk a Lara Croft and the Guardian of Light név alatt, amely kizárólag digitális formátumban lesz elérhető - tehát dobozban nem kerül forgalomba - egy jelenleg ismeretlen időpontban, és pontosítatlan platformválasztással.

Szerencsére teljesen megijedni nem kell, hiszen a jövő héten kezdődő GDC keretein belül az illetékesek minden fontos apróságot megosztanak velünk az új Lara Croft alkotásról, így feltehetően az első képek is akkor várhatók a programról. Ma csak megtudtuk, hogy miért is fogunk tűkön ülni az elkövetkezendő napokban, egészen a GDC kezdetéig, amikor mindenről lehull a lepel. A program hivatalos honlapjára még el lehet látogatni, bár bővebb információkat sajnos még ott sem találtok. Lentebb a link, a továbbiakat pedig nagyon-nagyon várjuk!

Lara Croft and the Guardian of Light hivatalos honlap
Lara Croft and the Guardian of Light.'>
nincs még hozzászólás

Lara Croft and the Guardian of Light
4.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaiPet profiljaManiac profilja