Bejelentve a Green Lantern: Rise of the Manhunters

2010. július 26.
2.6721
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Warner és a DC Entertainment a Comic-Con alkalmából a hétvége folyamán megerősítették, hogy közös erővel készítik el számunkra a Green Lantern: Rise of the Manhunters adaptációját.

Az egyik legismertebb DC szuperhős, avagy a Zöld Lámpás történetét feldolgozó mozifilmről már korábban hallhattunk, ám játékváltozatáról eddig csak álmodozni mertünk. Mától viszont tekintsük hivatalosnak, hogy 2011 nyarán, tehát alig egy esztendő múlva megérkezik az adaptálás, méghozzá a Double Helix Games fejlesztésében PlayStation 3-ra, Nintendo Wii-re és Xbox 360-ra, valamint a Griptonite Games brigádja által DS-re is.

Sajnos a programról magáról nagyon kevés információt kaptunk, a rövidke bejelentés a platformokon kívül alig tisztázott részleteket, azt azonban biztosra vehetjük, hogy egy akció-kaland készülődik a név alatt, ami ebből kifolyólag feltehetően hátsónézetes lesz, és egyértelműen a film inspirálta. A fejlesztők szerint komoly szerepet kap majd a játékban a harc, és Zöld Lámpás jellegzetes zöld gyűrűje, amelyek különleges képességekkel ruházzák fel a szuperhőst, aki tartogat annyi lehetőséget számunkra, hogy megérdemeljen egy kiváló videojátékot, így nagyon bízunk a Double Helix Games-ben, hogy nem kufárkodja el a végeredményt.
1 hozzászólás

Braddock

13 éve, 2 hónapja és 15 napja

A fílmet kb 1 hónapja néztem meg és tetszett de a játék már kevésbé!Persze ez nem is meglepő!

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
Comic-Con 2010
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaMonyo profiljaKisember001 profilja