Bejelentve a Fireburst, az exDream új off-road versenyjátéka

2009. június 08.
1.9831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az E3 közbeni nagy bejelentéshullám után úgy hittük, hogy egy ideig nagy meglepetésekre nem számíthatunk, hiszen minden nagykutya, na meg a kisebbek is természetesen, kijátszották ütőkártyáikat.

A Black Inc. viszont szembeúszott az árral, és a nagy rendezvény után a mai napon leplezte le készülő játékát, Fireburst néven. A leleplezés persze egy kicsit erős fogalom, hiszen tulajdonképpen alig tudtunk meg valamit a játékról, viszont amit megtudtunk és láttunk, az korrektnek nevezhető.

Ami biztos, hogy a Fireburst multiplatform cím lesz, azaz a PC mellett Xbox 360 és PlayStation 3 konzolokra is érkezni fog, hogy mikor, az sajnos még kérdéses. Amire még biztosan mérget vehetünk, hogy a kicsit már öregecske, ám értő kezek között még mindig szép látványt nyújtó Unreal Engine 3 fogja meghajtani a játékot, amely egy off-road versenyjáték lesz, az exDream fejlesztőcsapatának műhelyéből.

A bejelentés mellé az illetékesek olyan apróságokat hintettek még el, hogy húszféle járgányba pattanhatunk majd a játék betöltése után, melyek között találunk a homokfutóktól kezdve, a feltuningolt régi autókon át, még kamionokat is. Továbbá ki lett emelve a többjátékos mód, valamint kétféle offline lehetőség is, a Challenge, valamint a Championship, más azonban egyelőre hadititok. A bejelentés mellé érkezett két hangulatos kép is, pillantsatok rájuk az összkép érdekében.


Bejelentve a Fireburst, az exDream új off-road versenyjátéka - 2. kép


Bejelentve a Fireburst, az exDream új off-road versenyjátéka - 3. kép


nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljaGargameth profiljamarco profiljamarco profilja