Bejelentve a FIM Motocross World Championship matéria

2010. június 18.
3.6451
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A Black Bean Games cég egy hosszú lejáratú kiadói megállapodást kötött a Youthstream-mel és bejelentették, hogy 2011-ben kibocsájtják a FIM Motocross World Championship című produktumot Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra és PC-re.

Fabrizio Vagliasindi, a Black Bean Games stratégiai közösségi koordinátora azt nyilatkozta, hogy a FIM Motocross World Championship a leggyorsabban fejlődő motorsportjáték egész Európában. A matériában minden megvan, ami egy tökéletes versenyhez szükséges: sár, erős motorok, adrenalin és színvonalas szórakozás. Fabrizio szerint ez a príma receptje az olasz Milestone fejlesztőgárdájának és a Black Bean Games-nek.

"Nagyon örülünk, hogy megköthettük ezt a megállapodást a Black Bean Games csapatával, ezáltal közelebb érünk a célunkhoz, mivel azt szeretnénk, hogy a sportjátékunkat nemzetközileg jobban megismerjék az emberek. A tapasztalataink és a Black Bean Games műszaki szakértelme lehetővé teszik a rajongóink számára, hogy személyesen vehessenek részt a lebilincselő FIM Motocross World Championship világbajnokságán" -nyilatkozta a Youthstream elnöke, Giuseppe Luongo. A Motocross egy terepjáró program, amelynek a középpontjában ügyesség, szenvedély, adrenalin és lélegzetelállító izgalom áll. Az alkotás magába foglalja az egész hivatalos mezőnyt, valamint a világbajnokság összes útvonalát. Az MX1 és MX 2 bajnokság mellett a felhasználók részt vehetnek a Motocross of Nations versenyen is.


Bejelentve a FIM Motocross World Championship matéria - 2. kép

nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

pityuska profiljamarco profiljabekdaniel profiljasony1515 profiljaWickedSick profiljaM.O.R.P.H. profiljagery1113 profiljaiPet profiljaGargameth profilja