Bejelentve a Dragon Age: Origins: Golems of Amgarrak DLC

2010. július 29.
4.0101
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Korábban már beszámoltunk nektek arról, hogy a BioWare újabb DLC csomagot tervez a tavalyi esztendő legjobb szerepjátékához, avagy a Dragon Age: Origins-hez, azonban akkor még sajnos semmiféle információval nem tudtunk szolgálni nektek az új jövevényről.

Szerencsére az illetékesek nem húzták tovább idegeinket, a ma délelőtti órákban hivatalosan bejelentették a Golems of Amgarrak letölthető tartalmat, ami augusztus 10-én lát napvilágot, méghozzá PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra.

A frissen leleplezett letölthető bővítmény néhány órányi plusz történettel gazdagítja majd az eddigi felhozatalt, ezúttal a föld alá kísérve minket, a törpökhöz, akik ősi titkokkal és óriási monstrumokkal várnak minket egy kis kalandozás kedvéért. A kiegészítésben új helyszínek, új karakterek, soha nem látott kreatúrák, új történet és fejtörők is színesítik majd a felhozatalt, a BioWare tehát ismét tudja mitől döglik a légy - tudjuk, a légyirtótól -, hiszen a srácok újfent szeretnének a rajongók kedvére tenni. Ha szeretnél közelebbi barátságba kerülni az új jövevénnyel, íme a hozzá készült első mozgókép:

#tv#
Dragon Age: Origins-hez, azonban akkor még sajnos semmiféle információval nem tudtunk szolgálni nektek az új jövevényről.'>
1 hozzászólás

Shadow

14 éve, 10 hónapja és 7 napja

nagyobb golemek kellenek röhögő smiley

válasz erre
Dragon Age: Origins
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja