Bejelentve a Death to Spies 3

2010. június 07.
3.9641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Hitman játékok koncepciójának legkiválóbb második világháborús kivetülése, avagy a Death to Spies-sorozat hamarosan újabb taggal bővül, jelentette be mindezt számunkra a 1C Company, valamint a Haggard fejlesztőcsapata.

A szimplán Death to Spies 3 névre hallgató friss rész még az idei esztendőben szeretne a boltokba kerülni, méghozzá PC mellett Xbox 360 konzolos színekben is. A programozók természetesen nem kívánnak elkanyarodni a sorozat korábbi részeiben megismert koncepciótól, így ismét kémkedni fogunk, bár azért van változás bőséggel, például, hogy a második világháborúnak immáron húsz esztendeje vége van.

Legalábbis a játék sztorija szerint, most ugyanis egyenesen a Hidegháború legridegebb hadszíntereit vesszük célba hősünkkel, Strogov kapitánnyal, akinek ezúttal segítsége is akad, lévén két új játszható karaktert sikerült beleszőni a sztoriba, az ismeretlen előélettel rendelkező Viktor Kovalevet és Olga Godunova-Lopest. Hogy ők Strogovval együtt, esetleg kooperálva kerülnek bevetésre, esetleg kapitányunk helyett, azt egyelőre nem tudni, azt viszont már igen, hogy mindegyik különböző képességgel rendelkezik majd, illetve bármikor válthatunk a kémek között, így csak a mi teóriánk ugyan, de szerintünk mindhárom karakter egy időben lesz a pályákon. Akár egy modern Commandos...

Oldalukon egyébiránt Észak-Amerika, Kuba és Európa nagyobb városait járhatjuk meg, és természetesen akad még újdonság szép számmal ezeken kívül is, így például a vadonatúj grafikus motor, amely képes támogatni a legfrissebb grafikai technológiákat, a rengeteg új gyilkolási lehetőség, amelyekkel változatosabban végezhetjük ki ellenfeleinket, de beépítésre került egy halom új mini-játék is. Egyetlen gondolattal összefoglalva, ezek az oroszok ismét tudják mitől döglik a légy, képesek újdonságokat csempészni egy folytatásba, ami történetesen most a Death to Spies 3 lenne. Kíváncsian várjuk a további részleteket!
5 hozzászólás

Vendég

9 éve, 3 hónapja és 1 napja

: (

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 18 napja

[Tiltott felhasználó!]

skyman

11 éve, 19 napja

Nyugi HOri majd kiderül. Mindenesetre Jol hangzik, kiváncsian várom

válasz erre

Hori a (hun)

11 éve, 20 napja

Nekem így első leírásra tetszik, csak a 3 ember milyen képességekkel van ellátva, arról nincs hír. Aki nem játszotta a játéksorozatot (mint én), az nem tudhatja, hogy most a valóságnak megfelelően vannak a képességeik, vagy szuper képességekkel rendelkeznek. Mondjuk a 2-at nehezen a leírás alapján, de bennem felmerült, hogy van e esetleg ilyen benne.

válasz erre

DNS

11 éve, 20 napja

Észak-Korea nincs benne? Akkor nem is érdekel

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaTotosama profiljaNeurotic profiljaXelosz profilja