Bejelentve a Crash Time 4

2010. július 21.
5.7171
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A dtp entertainment és a Synetic fejlesztőcsapata bejelentette a Crash Time 4 című versenyszimulátor játékát, amely a népszerű Cobra 11 német akciófilm sorozat alapján készül.

Ez az epizód nyolc fős multiplayer módot tartalmaz, úgyhogy a felhasználók online játszhatnak a egymással. A fejlesztőbrigád az egyjátékos módot is átdolgozta, a felhasználók üldözőbe vehetik a bűnözőket, akik nem adják fel könnyen a menekülést, többféle módot próbálják megakadályozni a rendőri akció sikerességét és az a céljuk, hogy az irányításuk alá vonják Köln városát.

A produktumban a sorozatból már jól ismert rendőr páros, azaz Semir és Ben játssza a fő szerepet és különféle izgalmas missziók várják az adrenalinra éhes felhasználókat. A különböző akciódús rendőri feladatok elvégzése mellett a játékosok vagány furgonokkal járőrözhetnek Köln utcáin. A matériában számos látványosságot fedezhetünk fel, mint például a kölni dómot és a Rajna folyó hídjait. A Crash Time 4-ben 40 autó és több, mint 8 négyzetkilométernyi bejárható terület áll a felhasználók rendelkezésére. Az alkotás 2010 év vége felé fog megjelenni PC-re és Xbox 360-ra.


Bejelentve a Crash Time 4 - 2. kép



Bejelentve a Crash Time 4 - 3. kép



Bejelentve a Crash Time 4 - 4. kép



Bejelentve a Crash Time 4 - 5. kép



Bejelentve a Crash Time 4 - 6. kép

3 hozzászólás

Vendég

14 éve,

ez sztem a legjobb játék mosolygó smiley

válasz erre

skyman

14 éve, 10 hónapja és 15 napja

Nekem tetszett az elöző rész is nagyon, csak ott picit húzosak voltak a küldetések, kiváncsi leszek majd erremosolygó smiley

válasz erre

Shade

14 éve, 10 hónapja és 15 napja

És marhajól néz ki. Játszottam az előző demójával, jóval szebb volt a gta4nél negyed akkora gépigénnyel.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja