Bejelentve a Combat Mission: Afghanistan

2010. február 05.
2.7451
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Battlefront.com brigádja már évek óta a stratégiák szerelmeseinek bejáratott otthona, hiszen olyan órási RTS-eket szállítottak le már nekünk a múltban, mint például a Theatre of War-sorozat, a Staretgic Command-széria, vagy éppen a Combat Mission, amely friss bejelentéseik szerint hamarosan újabb taggal bővül.

Az egyszerűen "Afghanistan" alcímre keresztelt új projekt nem egy expanzió, hanem egy önálló nagy játék, amely nem a második világháborút, hanem a videojátékok esetében egy ritkán, vagy egyáltalán nem érintett témát dolgoz fel.

Ez nem más, mint az orosz-afgán háború, amit az illetékesek rögtön két kampányban szeretnének bemutatni számunkra, méghozzá különböző időintervallumokkal elválasztva. Az első a Soviet Invasion néven íródik majd be a történelemkönyvekbe, és 1980-1982-ig dolgozza fel az eseményeket, míg a másik a Bloody days névre hallgat, és az 1985-1987-es esztendő eseményeibe enged bepillantást. Természetesen a két, valósághű történetet felölelő kampány mellett önálló missziók is várnak majd ránk, és bár játékmenetben nem ígérnek semmi újat a fejlesztők, a kulcsszó egyértelműen a realizmus lesz.

Ha szeretnél bővebb információkat megtudni a Combat Mission: Afghanistan-ról, akkor keresd fel a projekt hivatalos honlapját, amely tartalmaz még kiegészítő információkat, például háborús statisztikákat, illetve a játékban fellelhető egységeket, ám ha az első mozgóképre lennél kíváncsi a programról, akkor ne menj sehová, ugyanis azt itt és most magad is megtekintheted.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.


nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaImperator profiljaEAG1 profilja5t3v3nk3 profiljarDAVE profiljasmadi1968 profiljagery1113 profiljaTÓTH JULIANNA profilja