Bejelentve a Chronicles of Mystery: The Tree of Life

2009. július 03.
3.5641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A City Interactive úgy látszik nem hagy minket kalandok nélkül az idei évben.

A tegnapi napon bejelentették az Art Of Murder kalandjáték-sorozat harmadik epizódját, a mai napon pedig egy újabb kincs került hivatalos megerősítésre, a Chronicles of Mystery legújabb része, a The Tree Of Life. A játék az Art Of Murder-hez hasonlóan nem nélkülözi a nehezebbnél nehezebb fejtörőket, a különbség talán csak annyi a két alkotás között (az alapoktól eltekintve természetesen), hogy a Chronicles Of Mystery kevésbé depresszív hangulattal rendelkezik.

A The Tree Of Life betöltése után Sylvie Leroux (fiatal régész és kalandor) oldalán indulunk neki a kalandoknak, célunk pedig az élet fája körüli rejtély megoldása, aminek hála eljutunk Velence csatornáitól kezdve, Kairón át, egészen Gibraltárig. A nehéz fejtörők, a csodaszépen megfestett hátterek, a klasszikus point n click kalandjáték elemek, valamint egy elragadó és tartalmas sztori, nagyjából ezek a szavak foglalják össze a legjobban a játék koncepcióját.

A kizárólag PC-re érkező alkotás a City Interactive szerint még az idén októberben megjelenhet, tehát kalandjáték fanatikusoknak az október, valamint a november (Art Of Murder 3), már biztosan le van fedve játszani valóval. Várjuk a továbbiakat!
1 hozzászólás

Shade

16 éve, 27 napja

Öhhömm "City Interactive"??? Tudnák pár dolgot mesélni ezeknek a játékairól röhögő smiley. Mindegyik ****.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja