Bejelentve Double Fine Productions legújabb alkotása: Készül a Sesame Street: Once Upon a Monster

2011. február 16.
3.0281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Tim Schafer és csapata, a Double Fine Productions néhány hónappal ezelőtt már bejelentette a nagyvilág számára, hogy nyíltan szeretnének szakítani a nagy AAA kategóriás címekkel, és helyettük a kisebb, letölthető projektek táborát akarják erősíteni.

Arról sajnos nincs információnk, hogy legújabb alkotásuk kizárólag digitális formában lesz-e elérhető, de az biztos, hogy a Sesame Street: Once Upon a Monster címre hallgat, a Warner megbízásából készül és Xbox 360-exkluzív lesz.

A népszerű televíziós bábsorozat - Szezám utca - világát, karaktereit és koncepcióját felhasználó alkotás ugyanis a Kinect mozgásérzékelős szenzor képességeit igyekszik majd kihasználni, így tehát a kontrollerek mi magunk leszünk, ami a bábos alapötlet miatt elég bizarr, de vegyük figyelembe, hogy elsősorban a gyerekeknek és a családoknak készül a játék, mint közös szórakozás, amelyben ugrálhatunk, repülhetünk, táncolhatunk, és megannyi mást is csinálhatunk még a hivatalos közlemény szerint. Bővebb információk később várhatók, arra viszont már mérget vehetünk, hogy idén ősszel jelenik meg a Sesame Street: Once Upon a Monster. Végül pedig következzenek az első képek:


Bejelentve Double Fine Productions legújabb alkotása: Készül a Sesame Street: Once Upon a Monster - 2. kép


Bejelentve Double Fine Productions legújabb alkotása: Készül a Sesame Street: Once Upon a Monster - 3. kép


Bejelentve Double Fine Productions legújabb alkotása: Készül a Sesame Street: Once Upon a Monster - 4. kép


1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 12 napja

Kifejezetten aprónépeknek (nem koboldoknak, gyerekeknek) készült a játék, felnőtt szerintem feléje sem szagolt, de a kicsit meg nem valószínű, hogy tökéletesen elboldogultak a Kinect-tel.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja