Bejelentve az utolsó Borderlands: The Pre-Sequel DLC

2015. március 08.
1.6461
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
darkomen profilja, adatai
darkomen
Már egy ideje tudjuk, hogy a Borderlands: The Pre-Sequel negyedik és egyben utolsó DLC-je mindenki kedvenc kis robotját, Claptrap-et állítja a középpontba, ám eddig semmi konkrétumot nem kaptunk ezzel kapcsolatosan.

A PAX East-en az Inside Gearbox Software standnál a fejlesztők hivatalosan is bejelentették a "Claptastic Voyage" névre keresztelt DLC-t.

A DLC-nek köszönhetően a játékos beléphet Claptrap gondolataiba, átélheti a vágyait, álmait, félelmeit és természetesen a hülyeségeit. A DLC mivel az egyjátékos kampányt bővíti így megpróbálja a The Pre-Sequel és a Borderlands 2 közötti űrt kitölteni.

A Claptastic Voyage március 24-én jelenik meg (egy napon a Borderlands: The Handsome Collection-el) és a Season Pass-on keresztül lesz elérhető.
Borderlands: The Pre-Sequel negyedik és egyben utolsó DLC-je mindenki kedvenc kis robotját, Claptrap-et állítja a középpontba, ám eddig semmi konkrétumot nem kaptunk ezzel kapcsolatosan.'>
1 hozzászólás

totyak

9 éve, 10 hónapja és 4 napja

Lehet nekem is tolnom kellene ezt a sorozatot, mert igencsak jónak tűnik. Valahogy eddig mindig kimaradt, pedig az első részek szerintem apró pénzért megvehetők már.

válasz erre
Borderlands: The Pre-Sequel
9.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja