Bejelentve az új Age of Empires 2 és Age of Mythology kiegészítő

2015. június 21.
3.4851
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
darkomen profilja, adatai
darkomen
A Microsoft Studios jelenleg nagyon elkényezteti a régi RTS-ek szerelmeseit, ugyanis hivatalosan is bejelentették az Age of Empires 2 következő kiegészítőjét, valamint megszellőztettek egy Age of Mythology kiegészítőt is.

A Microsoft Studios egy Twitch műsor alatt mutatták be az Age of Empires 2 következő kiegészítőjét, mely a The African Kingdoms nevet kapta és ahogy a névből sejthető afrikai civilizációkat kapunk bennük, melyek egyedi egységekkel és épületekkel rendelkeznek majd, illetve mivel Afrikáról van szó így új környezeti elemek is érkeznek.


Bejelentve az új Age of Empires 2 és Age of Mythology kiegészítő - 1. kép



A másik amit bejelentettek, hogy új kiegészítőt kap az Age of Mythology: Extended Edition is, mely tavaly óta elérhető a Steam-en.

Az új kiegészítőről eddig még csak egy képet mutattak meg, így sok információ nincs róla:


Bejelentve az új Age of Empires 2 és Age of Mythology kiegészítő - 2. kép



Az internet szorgos népének hála hamar kitalálták, hogy mely isteneket is ábrázolhatja a kép. A bal oldalon Dagda a Kelta mitológiából. Jobb oldalon az istennő Nuwa a kínai mitológiából. A középső isten pedig valamelyik közép-keleti civilizáció teremtő istene lesz (Lehetséges, hogy Ahura Mazda a Perzsa mitológiákból, El a kánaáni mitológiából vagy Anu a mezopotámiai mitológiából.).
2 hozzászólás

WarriorAutobot

9 éve, 6 hónapja és 11 napja

Régen rengeteget toltam. Ma már nem hiszem hogy előtudnám venni... már annyira nem az én stílusom, de legalább még foglalkoznak ilyen régi játékokkal is.

válasz erre

VaPe

9 éve, 6 hónapja és 11 napja

rég AoE-ztem nagyon. Elő is fogom venni aztán írtok kicsit! mosolygó smiley

válasz erre
Age of Empires 2 HD
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja