Bejelentve az Ourfirg

2012. július 23.
1.4691
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy vadonatúj, enyhe szerepjátékos elemeket felvonultató akció-kalandjáték került bejelentésre a hétvégén egy Kickstarter projekt keretein belül, amely az Ourfirg névre hallgat, és egy négy fős indie csapat készíti, méghozzá John Sam vezetésével.

A játék egy előzmények nélküli, teljes egészében a történetre koncentráló fantasy cím lesz, amely egy fikción alapuló, érdekes 3D-s világban játszódik majd, ahol a legnagyobb úr az éjszakai sötétség és a nappali világosság lesz.

Az Ourfirg a legnagyobb mértékben a mitológiából építkezik majd és a jó, valamint a rossz harcának klasszikus történetét kívánja feldolgozni számunkra. Mindehhez egy nem túl szép küllemet alkalmaznak majd a készítők, de a projekt ettől eltekintve is teljesen hátsónézetes lesz, valós idejű, animált harcokkal.

Az egyelőre még nem túl ígéretes alkotáshoz a fejlesztők 6000 dollárt szeretnének összegyűjteni, amiből immáron több, mint 1000 meg is van, de mivel a projekt semmivel sem tud kiemelkedni az átlagból, kérdéses, hogy felkelti-e nagyobb mértékben a rajongók figyelmét.
Ourfirg névre hallgat, és egy négy fős indie csapat készíti, méghozzá John Sam vezetésével.'>
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 10 napja

KÉne valami extra bele. A kinézettel szerintem semmi gond nem lenne, a Dio3 is ****ul néz ki, mégis szeretem.mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 10 napja

Hát igen, ez ilyen nesze semmi fogd meg jól. Mondunk valamit, hogy legyen pénzünk és annyi.

válasz erre
Ourfirg
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja