Bejelentve az Enemy Front, Stuart Black legújabb alkotása

2011. november 19.
2.2141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A City Interactive csapata már korábban bejelentette, hogy a legendás Black megalkotóját felsorakoztatva egy második világháborús FPS készülődik a kétes hírnevű stúdió falai között.

A tegnap esti órákban azonban egy kicsit többet is megtudtunk a készülő projektről, a csapat ugyanis megejtette a formális bejelentést, aminek köszönhetően már tudjuk, hogy Enemy Front címmel készülődik a projekt, amelynek legtöbbet emlegetett tulajdonsága a küllem lesz, ahhoz ugyanis a CryEngine 3-at hívták segítségül az illetékesek.

A jövő esztendőre datált alkotásról a hivatalos leleplezés ellenére is elég keveset tudunk, kérdéses például többek között, hogy az erőteljesen - szinte kizárólag - az akcióra és a lövöldözésre kiélezett játékmenet követi-e a történelemkönyvekben leírtakat, mindenesetre nem sok jóval kecsegtet az a koncepció, miszerint egy katonát mélyen a náci frontvonalak mögé dobnak, hogy ott szabotálja az ellenfél bázisait, misszióit és így tovább.

A szabotázs megnevezés ellenére a játékban nem a lopakodásé lesz a főszerep, sokkal inkább a "menj és lőj" játékmeneté, éppen úgy, ahogy annak idején a Black-ben is megtapasztalhattuk. Az ellenfelek mindemellett szokás szerint ismét a németek lesznek - a változatosság kedvéért (irónia) -, és bár egyelőre még semmi kiemelkedőt nem hallhattunk az Enemy Fronttal kapcsolatban, a világháború őrültjeinek így is érdemes nyomon követniük a játék alakulását. Megjelenés valamikor jövőre, méghozzá a szokásos platformtriumvirátusra.
3 hozzászólás

Vendég

13 éve, 5 hónapja és 25 napja

de jó az a kép!meglepett smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 5 hónapja és 26 napja

Biztos jó game lesz

válasz erre

Vendég

13 éve, 5 hónapja és 27 napja

Király a kép!mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja