Bejelentve az ASUS R7 265 DirectCU II

2014. február 14.
2.1101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az AMD tavalyi teljes grafikus kártya palettát érintő átalakítása még mindig szinte heti téma a számítógépes világban, hiszen egy ilyen új elosztás hosszabb távon is számos lehetőséggel szolgál a vállalatnak.

Ezeket a lehetőségeket természetesen a partnerek is ki szeretnék használni, aminek ékes példája az ASUS friss bejelentése, melynek értelmében biztosra vehetjük, hogy érkezik a nálunk is bemutatkozó AMD Radeon R7 265 ASUS változata, ami az ASUS R7 265 DirectCU II nevet viseli majd. Az új jövevény tehát még az R7 kategóriában versenyez, ám tudása már közelít az R9 kategóriát képviselő 270-es modellhez.

A bejelentésből megtudhattuk, hogy alapesetben 900MHz-en ketyeg majd az óra, de 925MHz-ig simán fel lehet turbózni. Fontos még megemlíteni a 2GB GDDR5 memóriát, valamint azt is, hogy a játékosok akár 2560 x 1600-as felbontásban is élvezhetik majd kedvenc játékukat.

A DirectCU II hűtési technológiának köszönhetően a referenciamodellhez képest 20 százalékkal hűvösebben és akár háromszor halkabban is működhet az ASUS megoldása. Kimenetek terén DVI, HDMI és DisplayPort megoldásokkal találkozhatunk majd. A termék pontos megjelenési dátuma és ára egyelőre nem ismert.
6 hozzászólás

totyak

11 éve, 26 napja

Csak az ára fogja megszabni, hogy mennyire lesz sikeres. Tudását illetően elég korrekt vga.

válasz erre

kpal

11 éve, 26 napja

Azért 4GB ram már ezen is elférne ..menő smileykacsintó smiley

válasz erre

Bvektor

11 éve, 27 napja

Belsőre elég jól néz ki, bár nVidia párti vagyok. Külsőre viszont nekem nagyon nem tetszenek az ASUS hűtői, sokkal jobban kedvelem a GB hűtőit.

válasz erre

adambalonyi

11 éve, 27 napja

Inkább Sapphire mosolygó smiley ne haragudjatok ,de a referencia gyártóban aki már az elején is gyártott nekik , abban jobban megbízom !

válasz erre

richie8

11 éve, 27 napja

Az ASUS mindig kezelésbe veszi a jó cuccokat, és nem is érdemtelenül!

válasz erre

Vendég

11 éve, 27 napja

Az a nagyon durva cucc!meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja