Bejelentve az Assassins Creed: Embers rövidfilm

2011. július 26.
2.0871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Úgy látszik, hogy egyre komolyabb franchise-t szeretne kiépíteni az Assassins Creed név köré a UbiSoft, számtalan kiváló videojáték, képregény, film és könyv után ugyanis egy újabb rövidfilmet jelentettek be a franciák, amely az Assassins Creed: Embers címet kapta a keresztségben és egy rövidke animációs mozit takar, amelyben Ezio életének utolsó fejezetét ismerhetjük meg.

A hivatalos közlemény szerint a film megjelenésére az Assassins Creed: Revelations november 15-én esedékes premierjekor számíthatunk.

A látnivalót egyébiránt a UbiWorkship készítette és nagy valószínűséggel a november közepén megjelenő Revelations gyűjtői és Animus kiadásaihoz lesz elérhető, de biztosan megkapják majd azok is, akik digitális formában szerzik be a játékot az Xbox Live-ról és a PlayStation Network-ről. A PC-s játékosokkal ezúttal nem törődik a UbiSoft, hiszen az interneten feltehetően már a megjelenés előtt megtekinthető és elérhető lesz az Embers, éppen úgy, ahogyan már most többféle hivatalos és nem hivatalos részlet kering a különböző videómegosztókon az alkotásról.
2 hozzászólás

Tibit

9 éve, 1 hónapja és 3 napja

Mily fájdalmas csalódás nem igaz? Szinte érzem nyelvemen keserűséged ízét. Amúgy én is számítottam egy rövidke klippre.

válasz erre

Vendég

9 éve, 1 hónapja és 4 napja

aszittem benne lesz a hírben a video

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Dav2377 profiljaWarriorAutobot profiljagery1113 profiljaWickedSick profilja