Bejelentve az Alea Jacta Est: Egy hardcore stratégia a Római Birodalom szerelmeseinek

2012. szeptember 08.
3.2501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Paradox Interactive mellett ugyan kevés fejlesztőcsapat foglalkozik hardcore stratégiák fejlesztésével, de az Ageod srácai megpróbálkoznak a lehetetlennel, legfrissebb bejelentésük szerint ugyanis Alea Jacta Est címmel - magyarul ez annyit tesz, hogy "a kocka el van vetve" - egy a Római Birodalomra fókuszáló hardcore RTS-t fognak készíteni a stílus szerelmeseinek.

A játék bizonyítottan nem kívánja majd megreformálni a műfajt, de így is számtalan érdekes momentummal fog szolgálni elsősorban azoknak, akik szeretik a történelmi alkotásokat.

Az Alea Jacta Est keretein belül ugyanis első alkalommal lesz lehetőségünk egy videojátékon belül belekóstolni a római polgárháború eseményeibe - merthogy a Római Birodalom nem csak szép és jó volt -, de természetesen egyéb, a valamikori legendás uradalom eseményeit is átélhetjük majd a felvirágzástól egyenesen a bukásig.

Az Alea Jacta Est a tervek szerint szeptember 22-én már fel is kerülhet a digitális disztribúciók kínálatába, ahonnan egy igencsak barátságos, 20 eurós árcédulával vásárolhatjuk meg.
Alea Jacta Est címmel - magyarul ez annyit tesz, hogy "a kocka el van vetve" - egy a Római Birodalomra fókuszáló hardcore RTS-t fognak készíteni a stílus szerelmeseinek.'>
4 hozzászólás

csirkee

12 éve, 7 hónapja és 13 napja

nagyon jó játéknak hangzik. Érdekes is lehet mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 13 napja

Kiváncsi vagyok rá. A téma jó!

válasz erre

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 13 napja

Na ebből is lesz a nagy semmi Jó cm, érdekes alap és a vége meg lufi. De ne legyen igazam...

válasz erre

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 13 napja

Hmmm jól hangzik!

válasz erre
Alea Jacta Est
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja