Bejelentve a Xotic

2011. április 18.
2.2581
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb kizárólag Xbox Live-ra készülő FPS játék bejelentéséről számolhatunk be nektek a mai napon, történt ugyanis, hogy a WXP Games csapata a valamikori Greg Hastings Tournament Paintball alapjait felhasználva bejelentette legújabb alkotását, amely a Xotic névre hallgat és a fentebb már megnevezett first person shooter műfaji kategóriába helyezhető.

Az alkotás érdekessége már most, hogy egy szokatlanul színes sci-fi program lesz, amelyet leginkább a nemrégiben megjelent Bulletstorm-mal rokoníthatunk.

A Xotic betöltése után egyelőre egy ismeretlen történet kellős közepébe csöppenhetünk, ahol különböző organikus tárgyak között kell érdekes objektumokat és ellenfeleket elpusztítanunk, méghozzá kombók segítségével. Az alkotás egyjátékos mókája nagy hangsúlyt fektet a fejlődésre és a skillekre, valamint természetesen a fegyverekre is. A többjátékos mód egyelőre nem lett még ennyire sem körülhatárolva, akárcsak az árcédulára sem írtak még árat az illetékesek, azonban, hogy idén nyáron érkezik, arra már mérget vehettek.
1 hozzászólás

Vendég

14 éve, 24 napja

Hú de ronda!röhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja